Ezermester Budapesten

Ezermester

Válasszon megbízható mestereket közvetítők nélkül, és takarítson meg akár 40%-ot a kiadásokból!

 1. Töltse ki a jelentkezési lapot
 2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
 3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Ezermester
 • Ezermester Budapest a Qjob által.
 • Honlapunk segítségével gyorsan találhat tapasztalt szakembert a szolgáltatások megrendeléséhez.
 • Töltse ki a jelentkezési lapot és a mesterek felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.
Több mint 3993 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 433

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 3993 profi várja megrendelésedet!

A Qjob.hu honlapon nyilvántartásba vannak véve olyan tapasztalt ezermesterek, akik előnyös áron, sürgős, kisebb javításokat tudnak elvégezni. A munkájuk megközelítő árai a Qjob.hu honlapon lévő árlistában találhatók.

Ha Budapest hirdetéseket keres karbantartó cégek ajánlatál, rendelje meg a Qjob.hu szakember szolgáltatásait. Ez időt és pénzt takarít meg Önnek.

A kisebb házkörüli javítások listája

Megrendelve a Qjob.hu-n keresztül az ezermester szolgáltatását, Ön szakszerűen, teljes mennyiségben elvégzett házkörüli javítást kap. Az operatív kiszállás után a mester egyből hozzáfog a helyiségben szükséges munkák elvégzéséhez.

A Qjob.hu honlapon Budapest minősített ezermesterek, valamint a legjobb karbantartó vállalatai regisztráltak. A mi szakembereink alacsony áron nyújtanak minőségi segítséget a ház körül, széles körű munka spektrumban:

 • beltéri tisztasági munkák (falak és padlók burkolása, szegélylécek cseréje, tapétázás)
 • vízvezeték szerelési munkák (szifon cseréje, szűrőtisztítás, fürdőkádak, WC-k és egyéb felszerelések beszerelése)
 • villanyszerelési munkák (érintkezők tisztítása, kapcsolótáblák cseréje, elektromos berendezések csatlakoztatása, kapcsolók és elektromos aljzatok cseréje)

Ezenkívül, a karbantartó cég ezermestere, akit Ön megtalál a Qjob.hu-n, összeszerelheti a szekrényt, csatlakoztathatja a háztartási gépet vagy kisebb házkörüli munkát is elvégezhet, mindezt, olcsón. A Qjob.hu-n regisztrált ezermester díja, amelyek az árlistában szerepelnek, óradíjat jelent.

Miért érdemes a Qjob.hu ezermestert választani?

Ha kisebb szakszerű javításra van szüksége a lakásában, legjobb, ha a Qjob.hu honlapon regisztrált ezermesterhez fordul segítségért. A Qjob.hu-n keresztül elküldött rendelés után Ön minőségi szolgáltatást kap.

A Qjob.hu-n keresztül ezermestert találni, aki előnyös feltételek mellett nyújt Önnek segítséget, sokkal gyorsabb, mint a hirdetések között. A Qjob.hu honlapon regisztrált szakemberek készek még a megrendelés napján kiszállni Önhöz és elvégezni a szükséges munkát.

A Qjob.hu honlapon a legjobb vízvezeték szerelők, ezermesterek regisztráltak, akik komplex szolgáltatást nyújtanak Önnek. A mi szakembereink készek a következő szolgáltatást nyújtani Önnek:

 • azonnali kiszállás
 • ingyenes árajánlat
 • a szükséges munkák elvégzése (a padló részleges burkolása, heverő összeszerelése, vízcsap cseréje és még sok más)

Az ezermester megrendelésére Önnek az adott telefonszámot kell felhívni. Valamint, a megrendelést a Qjob.hu honlapon is megteheti.

A szakemberek munkáinak árai

A Qjob.hu-n regisztrált ezermester szolgáltatásainak megrendelése nagyon előnyös. A Qjob.hu honlapon Ön által kiválasztott szakember az előre megtárgyalt áron végzi el a javítást. Ön felajánlhatja a mesternek az Ön által elfogadható árt a szolgáltatásért. A végösszeg a következőktől függ:

 • a munka típusától és mennyiségétől
 • a helyiség területétől
 • a szakember tapasztalatától
 • a felhasznált anyagok, szerszám, alkatrészek árától

Valamint, az összegre befolyással van a szolgáltatás átlagos ára. Ismerkedjen meg a Qjob.hu honlapon található árlistával és meggyőződhet, hogy kisebb javításokat végző ezermesterek árai sokkal alacsonyabbak a Budapest található karbantartó cégek áraitól.

Több mint 3993 szaki várja megrendelésedet!
© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu