Lakásfelújítás szakemberektől a Qjob.hu-n

Tapasztalt szakembert keres? Válasszon megbízható mestereket közvetítők nélkül, és takarítson meg akár 40%-ot a kiadásokból!

  1. Hozzon létre feladatot
  2. Már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
  3. Az ár és a visszajelzések alapján válassza ki a legjobb szakértőt
Lakásfelújítás szakemberektől a Qjob.hu-n

Miskolcon keresek víz és szenyvízes szakembert

1 Ft
Noel

Noel B.

Közzétett feladat Megjelent: 4 hónapja 71 megtekintés
1979
Kifizetés módja
Megállapodás szerint
Összeg
1 Ft

Feladat leírása

Üdvözlöm! Miskolcon keresek vízvezetékszerelőt. Falba előre kivésett horonyba és Referenciával rendelkező SZAKEMBERT!!! várok. Testvérek, brigádok, tesók kímáljenek. Köszönöm. :)

Kiegészítő feltételek

A szakembernek rendelkeznie kell iratokkal, hogy átvételi elismervényt/ meghatalmazást írjon alá.

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

  • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
  • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
  • Ne pazarolja az időt a kommunikációra

Utolsó feladatok

Javitási munkák:Bp., 2. ker. központ/Margit Krt.- Keleti Károly utca :.. 1./ Ajtórács kiemelés-ellen: rá kéne HEGESZTENI a berögzitett csavarra..-Alatta egy emelettel: 2./ ABLAK alsó zsanér eltörött! ... vagy hegeszteni..vagy cserélni ?? 80 kilos az ablak.3./ egyik galéria LÉPCSŐ letört... HEGESZTENI kéne..4./ VII. kerület belső.. AKÁCFA utca: - a RÁCSAJTÓ külső Zárt takaró sinje hiányos (véletlenül kivágták a takarópántról pont azt a részt, ami a zárnyelvet takarja), RÁ KÉNE HEGESZTENI ERŐS VASPÁNTOT, hogy a zár nyelvet ne lehessen letörni....------- ez most várat magára: Bp. buda központban társasházban a bejárati ajtónk elé két szárnyú vasrácsajtót szeretnék készittetni. 2 zárral. Ajtó méret cca. 100*240cm. - erre most jelentkezett a régi szakember.. ez még bizonytalan.....Brenda mail: sixtin66@gmail.com
Budapest, Keleti Károly u., 1024 Magyarország
80 000 Ft

Brenda

Kéne egy biciklis futár, budapestig
Budapest, Magyarország
6 000 Ft

Serj

A ház egyik sarkánál lévő ereszcsatorna közvetlenül a járdára van irányítva, ezt szeretném egy Z alakban az erre merőleges fal felé átvezetni, ahol egy kis füves területre folyhatna a víz.
Gyál, Csontos József u., 2360 Magyarország
Kockázatmentes üzlet
5 000 Ft

Sándor

jpeg
A pincénk átépítése miatt szükséges hozni-vinni dolgokat (némelyik törékeny, értékes), nyomtatókat, stb., berendezni számítógép-szobát. Polcokat kellene szét- és összeszerelni, fúrni. Olyan embert keresek, aki óvatosan nyúl a dolgokhoz, kétszer mér, mielőtt egyszer vág, nem tesz kárt semmiben.A munka akár egésznapos is lehetne.
Budapest, Almási Balogh Lóránd utca, 1031 Magyarország
20 000 Ft

Peter

Külső, első emeletre vezető lépcső felújításában szeretnénk segítséget kérni, mert mi mind lányok asszonyok vagyunk és hát elkélne a Zsozé féle szakmai és fizikai háttér. Mire jössz, az anyag meglesz, csak segíts mi kell hozzá :D Szerintem 2 nap alatt ledaráljuk, ha nem vagy lusta :D
Göd, Magyarország
20 000 Ft

Tímea