Lakásfelújítás szakemberektől a Qjob.hu-n

Tapasztalt szakembert keres? Válasszon megbízható mestereket közvetítők nélkül, és takarítson meg akár 40%-ot a kiadásokból!

  1. Hozzon létre feladatot
  2. Már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
  3. Az ár és a visszajelzések alapján válassza ki a legjobb szakértőt
Lakásfelújítás szakemberektől a Qjob.hu-n

Villanyszerelő

200 000 Ft
Toma

Toma H.

Közzétett feladat Megjelent: 4 hónapja 184 megtekintés
1982
Feladat kezdésének időpontja:
augusztus 20, 09:08
Kifizetés módja
Megállapodás szerint
Összeg
200 000 Ft

Feladat leírása

Üdvözletem Olyan kérdéssel fordulnék Önhoz, hogy vállalna-e földkábeles letelepítést közművesíthető telken, jelenleg az oszlopig létesült a letelepítés, villanyszekrény, villanyóra jelenleg nincs, mindenben a segítségére lenne szükségünk, a helyszín Nyúlon a Gerha hegyen lenne, egyelőre csak érdeklődnénk a párommal, hogy mik a lehetőségek, részletesen úgyis telefonon illetve személyesen beszélnénk meg a terveket, válaszát előre is köszönjük

Kiegészítő feltételek

A szakembernek rendelkeznie kell iratokkal, hogy átvételi elismervényt/ meghatalmazást írjon alá.

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

  • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
  • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
  • Ne pazarolja az időt a kommunikációra

Utolsó feladatok

Két szoba egy 18 és egy 10 m2-es parketta felújítása. Nem kell felszedni csak felcsiszolni táblásítani és lakkozni. Szegelt tölgy parkettáról van szó.
Budapest, 1097 Magyarország
100 000 Ft

Ferenc

Tisztelt Kivitelező!40 nm2- es családi ház megkezdett hőszigetelését szeretnénk befejezni. Az alapanyagok még nem kerültek megvásárlásra. A lábazat szigetelése, valamint a színezési munkálatok még hátra vannak.
Erdőkertes, 2113 Magyarország
600 000 Ft

Gábor

Ez egy régi klímaberendezés, a külső kompresszor a földön van, szakértőre van szükségem, hogy egy új lyukat fúrjon a falon, és rögzítse a kompresszort a falra, töltse fel a fluor gázt ha kifogyott, az összes cső az új lyukon menjen ki.Hang old Air-conditioning compressor on the wall + dig a new holeit is an old air conditioner, the external compressor is on the ground, i need an expert to dig a new hole higher on the wall, and fix the compressor on the wall from the ground, refill Fluorine gas if it is released, so that all the pipe can go out from new hole .
Budapest, Katona József u., Hungary
28 000 Ft

Shutao

jpeg
Ki kéne festeni padlást csak előtt falat is kéne húzni mert nyitott padlásunk van de gyere oszt megcsináljuk van nagy szerszámom meg minden ilyen gyássz
1 000 000 Ft

Spártai

72 nm-es lakás konyhájának teljes felújítása, kapcsolódó folyosó és étkező burkolása, ajtó tokok eltávolítása, falak kijavítása, festése.Konyha és étkező közötti fal bontása.
Budapest, Csontváry Kosztka Tivadar u., 1181 Magyarország
Kockázatmentes üzlet
1 Ft

Csaba