Javítási megbízások

Válasszon megbízható kézműveseket közvetítők nélkül, és akár 40% -ot spóroljon meg!

  1. Töltse ki az alkalmazást
  2. Szerezzen árajánlatokat a mesterektől
  3. Válasszon művészeket ár és vélemények alapján
Javítási megbízások

Feladatok

Munka és együttműködés Qjob-al

Kínálatunk magánszereplőknek és szolgáltató cégeknek
Hogyan lehetsz szakember? A mi csoportunk...
Junckers Radson kazán felülvizsgálat + a thermosztát vagy a hőmérsékletérzékelője elromlott, mert fűt 32 fokban + folyik a kazán mögött csőillesztéseknél, ezáltal csökken a nyomás a kazánban
Budapest, Erdélyi u. 7, 1202 Magyarország
20 000 Ft

Tibor

Nálunk volt egy haverom, virslit ettünk és ahogy vágta fel kifröccsent a zsír és foltos lett a fal. Anyámék idegesek és addig nem jöhet ide amíg meg nem csináljuk. Nagyon kene a segidseged, help pls!
Bátaszék, Gárdonyi u. 3, 7140 Magyarország
10 000 Ft

Bálint

Kőbánya Újhegyi lakótelepen 10 emeletes panelház 8. emeletén a szomszéddal közösen használt 130 x 380 cm területű, jelenleg linóleummal borított terasz, illetve a 2 lakásban egyaránt 115 x 220 cm területű 1-1 kisebb terasz burkolása fagyálló, jó csúszásmentességű (R10, R11) felülettel rendelkező burkolattal. A lakásokhoz tartozó kisebbik teraszok közül az egyik műanyag nyílászáróval teljesen beépített, így csapadék nem éri, a másik és a nagyobb terasz nincs beépítve, így esőben, télen csapadék éri, ezért felfagyás veszélyének lehet kitéve. Burkolat, padlólap irányár max. 3500 Ft/m2 Szeretnék garanciát kérni elsősorban felfagyásra, fugakipergésre, ragasztásra..
Budapest, Magyarország
50 000 Ft

Péter

Budafoki családi ház tetőrében elvégzendő kőműves munkákra keresünk szakembert, lehetőleg e hét végére vagy jövő hét elejére (augusztus 6 és 11 között). 120x290 területen válaszfal kibontása, csatlakozó falak visszajavítása (wc és fürdőszoba között) 70x210 ajtónyílás befalazása, vakolása (wc ajtó) kb 40 m2 alapterületen: mennyezet visszajavítása gipszes habarccsal/javító habarccsal (lambéria eltávolításra került), felületfolytonos fóliázás párazáró fóliával (a fólia rendelkezésre áll)
Budapest, Magyarország
50 000 Ft

Péter

Budapesten zuglóban lenne a feladat.Nagy gardróbszekrény elhúzható ajtaját kelle visszaszerelni.Nincsennek meg már a tartó zsanérok.Az ajtó csak fent volt felfüggesztve.
Budapest, Thököly út 150, 1146 Magyarország
10 000 Ft

Gyöngyike

jpeg
Egy a kis könnyűszerkezetes lakóház építésére szeretnénk becsült árajánlatot kérni, félkész és kulcsrakész állapotra egyaránt. A telken jelenleg egy kis nyaraló áll, amely bontásra kerülne. Ha bontást is vállalnak (és így az alapozást is elő tudnák készíteni), kérem, jelezze, és küldök képeket, leírást, hogy arra is kérjünk ajánlatot. Villany, víz és csatorna már van a telken, a kis régi házba bekötve. Amennyiben a villany ki- és újra bekötésében tudnak segíteni, azt megköszönöm. Valamint milyen megoldást javasol a jövő évi szigorúbb, megújuló erőforrás használatát előíró szabályok betartására? Elég egy fatüzelésű kályha, mint megújuló energiahasználó? A fő fűtést és a meleg víz előállítását villannyal gondoltam megoldani, gáz is van az utcában, de nem szeretném beköttetni. Szeretném kérni, részletezze, hogy mi nem kerül be a félkész állapotú házba, ami a kulcsrakészben benne van. Az építkezést 2021. első felében tervezzük befejezni, szerződést még idén ősszel, kora télen szeretnénk kötni. Nincsenek kész terveink, így a tervezést is kérem az ajánlatba belefoglalni. Az új ház 8.5x7 méteres külső mérettel rendelkezne, magassága a tereprendezés után legfeljebb 4.5 méter lehet. Inkább az alapot szeretnénk 20cm-rel magasabbra, mint egy nagyon meredek tetőt. A házba szeretnénk egy kéményt is. Csatolok egy tervezett kialakítást, és a telekről is egy vázlatot.
Nyúl, 9082 Magyarország
1 Ft

Toma

Üdvözletem Olyan kérdéssel fordulnék Önhoz, hogy vállalna-e földkábeles letelepítést közművesíthető telken, jelenleg az oszlopig létesült a letelepítés, villanyszekrény, villanyóra jelenleg nincs, mindenben a segítségére lenne szükségünk, a helyszín Nyúlon a Gerha hegyen lenne, egyelőre csak érdeklődnénk a párommal, hogy mik a lehetőségek, részletesen úgyis telefonon illetve személyesen beszélnénk meg a terveket, válaszát előre is köszönjük
Nyúl, 9082 Magyarország
200 000 Ft

Toma

Üdvözlöm! Miskolcon keresek vízvezetékszerelőt. Falba előre kivésett horonyba és Referenciával rendelkező SZAKEMBERT!!! várok. Testvérek, brigádok, tesók kímáljenek. Köszönöm. :)
Miskolc, Magyarország
1 Ft

Noel

Egy 39 nm-es lakás lefestése. Más meló nincs de csajos lakás ezért a férfi kéz mégis többet segít.
Miskolc, Eperjesi u., 3526 Magyarország
40 000 Ft

Lilla

A ház ahova költöznénk régi, de a vályogfalaknak örülünk a jó hőszigetelés miatt, ezért ezeket szeretnénk mindenképpen megtartani. Viszont ehhez a jelenlegi régi, enyves, helyenként meszes falburkolást el kell távolítani. Jó ha hozol saját szerszámot, mert mi csak sejtjük, hogy mivel lehetne ezt véghezvinni. :)
Sülysáp, Forrói út 39, 2241 Magyarország
20 000 Ft

Ádám