Javítási megbízások

Javítási megbízások

Válasszon megbízható kézműveseket közvetítők nélkül, és akár 40% -ot spóroljon meg!

  1. Töltse ki az alkalmazást
  2. Szerezzen árajánlatokat a mesterektől
  3. Válasszon művészeket ár és vélemények alapján
Javítási megbízások

Feladatok

Munka és együttműködés Qjob-al

Kínálatunk magánszereplőknek és szolgáltató cégeknek
Hogyan lehetsz szakember? A mi csoportunk...
Egy lakás alapterülete 60 nm, a sátortető csúcsszöge 45 fok. Tehát a tetőfelület kb 200 nm összesen. Jelenleg 30 évvel ezelőtti palatető van rajta. Ezt lebontani nem szükséges, hanem ráépíteni a faszerkezetet és fedni fémlemezzel.
Budapest, XVI. kerület, Magyarország
Kockázatmentes üzlet
2 000 000 Ft

László

A családi házunk tetejét szeretnék felújtítani. 1972-ben került rá a Palatető ezt szeretnék lebontani és estleg elszállítatni. Tondach tetőre szeretnék lecserélni. A tető mérete körülbelül 180-185nm Csípő-tető alakú. A tetődőlés szöge körülbelül 34 fok. Nem tudjuk szükség van-e a faszerkezet felújítására.Csak a munka költségre szeretnék ár ajánlatot kapni.
Kockázatmentes üzlet
1 200 000 Ft

Viktor

Szivesen nekem csengetni
Budapest, Magyarország
12 000 Ft

Serj

Vállalkozót keresek, legalább 4 fővel. Folyamatos munkavégzés. Kórházak wifi hálózatának kiépítése. Azonnali kezdés.
1 Ft

Sándor

Kérek szépen jelentkezőt a következő felújításhoz:150 nm tető, a meglévő 15cm-es gyapot lecserélése és + 10cm-rel megnövelése, új cserép fedés, 4 tetőtéri ablak beépítése, új ereszcsatorna.Helyszín: Budapest, XXII. kerület
4 000 000 Ft

Antal

Egy meglévő régi mérőállomást kell odébb helyezni, illetve ezt egy új szabványos dobozba fűzni, engedélyeztetve.
100 000 Ft

Gergoz

a wc tartályban egy csőből spriccel a víz
Budapest, Kiss József u., Magyarország
15 000 Ft

éva

Egy Budapest belvarosi lakas teljes elektromos fwlujitasa megtortent. A villanyorat le kell cserelni uj szabvanyosra. Jelenleg egy 10A ejszakai es egy 20A nappali megszakito van ket villanyoracal. Az Elmu engedelyezte az ejszakai leszereleset, es a nappali boviteset 1 fazisban 32A-ra. A regi orakat el kell tavolitani, es egy uj szabvanyos orat felhelyezni a nappali 1 fazishoz. Ezen felul a lakasba bejovo kb. 2m meretlen vezeteket is le kell cserelni ujra.Erre a munkara keresek vallalkozot, aki oktober 19-ig el tudja vegezni a fenti munkat. Elso korben arajanlatot varok, a megadott ar csak figuelemfelkeltesre szolgal.
Budapest, Hungary
55 555 Ft

Takacs

Egy hálószobát szeretnék garázsból átalakítani, tető és 2 fal áll, alap van. Ami hiányzik a maradék 2 fal felhúzása B30 as falazótéglával, egy ajtó behelyezése ami összekapcsolja a meglevő nappalival (ezt viszont egy fő falból kellene kivágni) 2 fa ablak behelyezése. És mivel 18nm a garázs ebből 2 szobát szeretnék így szükséges lenne még egy gipszkarton fal és egy beltéri ajtó az eggyik szobából a másikba való átjutáshoz. Kezdési időpontot nem írok mert azt gondolom a megfelelő szakember kiválasztása után majd megbeszéljük Nem mindenáron kell hogy valaki megcsinálja a legfontosabb a minőség és a megbízhatóság
Valkó, Keszeg utca, 2114 Magyarország
Kockázatmentes üzlet
1 000 000 Ft

Zsanett

jpeg
нужно отправить несколько посылок заказных писем если конкретнее
A провулок Театральний, 15, Ужгород, Закарпатська область, Украина, 88000
B Будапешт, Венгрия
12 333 Ft

ivetta

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu