Fal festése Budapesten

Fal festése

Válasszon megbízható mestereket közvetítők nélkül, és takarítson meg akár 40%-ot a kiadásokból!

 1. Hozzon létre feladatot
 2. Már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válassza ki a legjobb szakértőt
Fal festése
 • Fal festése Budapest a Qjob által.
 • Honlapunk segítségével gyorsan találhat tapasztalt szakembert a szolgáltatások megrendeléséhez.
 • Töltse ki a jelentkezési lapot és a mesterek felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.
Több mint 4122 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 619

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 4122 profi várja megrendelésedet!

Ha olcsó, sokrétegű falfestésre van szüksége Budapesten, akkor forduljon a Qjob-hoz. Az itt regisztrált egyéni vállalkozó festők, felújító brigádok és építőcégek elvégzik a beltéri munkákat a következő helyeken:

 • Lakatlan helyiségek (iroda, üzlet)
 • Magánházak, nyaraló
 • Új építésű lakások, hétvégi házak

A Qjob szakemberek kulcsrakész befejező munkákat végeznek, a festék felhordás mellett előkészítik a munkát: eltávolítják a régi burkolatot (pl. tapétát), kiegyenlítik és lealapozzák a felületet, elvégzik a glettelést. Adjon fel hirdetést a Qjob-on, hogy kiválassza a szakembereket, megtudja áraikat és megbeszélje kiszállásukat.

A Qjob szakemberek által végzett falfestés szakaszai

A Qjob-on regisztrált szakemberek nagy tapasztalattal rendelkeznek, jó anyagokat használnak, betartják a határidőket, az építőipari normákat és a jogi előírásokat. Bár a szobák, iroda- és ipari helyiségek festése olcsó, a mesterek garanciát adnak a festés minőségére. Mivel a festék nem rendelkezik felület kiegyenlítő funkcióval és nem fedi el a beton- és téglafalak egyenetlenségeit, a minőségi eredmény eléréséhez elengedhetetlen a gondos alapozás. ért

A falfestést megelőző lépés az egyenletes felszín létrehozása. A festés után a legkisebb egyenetlenségek is meg fognak látszani, ezért a Qjob mesterei különös gondot fordítanak azok eltávolítására. Ha a falakon megtalálhatók az előző bevonat (tapéta, faburkolat stb.) maradványai, akkor a tapasztalt mesterek eltávolítják azokat és felcsiszolják a felületet. Penész vagy gomba észlelése esetén a falfestés előtt fertőtlenítő előkészítést végeznek. A fal komoly károsodása esetén a legcélszerűbb felület előkészítés a gipszkartonnal történő burkolás.

A kiegyenlített falra a szakemberek felviszik az alapozást, a kezdő és végső glettelést, szükség esetén a megerősítő hálót, majd elvégzik a csiszolást. A továbbiakban megtisztítják a felületet a portól és újra glettelik.

A mesterek figyelembe veszik a száradási sebességet és szigorúan betartják a technológiát a későbbi repedések és a hullámosodás elkerülése céljából.

A kiegyenlített felület befestése előtt a festő magához veszi a szükséges szerszámokat (festőhenger, ecsetek) és anyagokat, védőszalaggal kifedi az ablakkereteket. A beltéri festést az ablak falánál, a mennyezet és a fal találkozásánál kezdi. A festő minden négyzetmétert kétszer fest be.

A dekoratív festékkel végzett munka példái:

 • Száraz ecsetes módszer (a második, bronz-, arany- vagy ezüstszínű réteget az első festék rétegre viszik fel)
 • Márvány hatású glettelés
 • Szivaccsal történő felvitel (ez a technika meglágyítja a színek kontrasztjait)

A Qjob szakemberek a dekoratív glettelést is be tudják festeni – a helyesen elvégzett technika erősíti a dekoratív hatást, szokatlan felületi mintákat és színátmeneteket hoz létre. A glettelt fal festésének záró lépése a felület lakkozása.

Falfestés árak

Rendelje meg a szolgáltatást a Qjob-on, ha előnyös tarifa mellett szeretne kozmetikai felújítást végeztetni lakásban, családi házban, ipari vagy irodaépületben. Ahhoz, hogy megtudja az árat, adjon fel hirdetést és válassza ki a szakembert.

A festő házhoz megy, felméri a helyszínt majd közli a végösszeget, ami az alábbi tényezőktől függ:

 • Szabadnapok a festés alatt (szabadnapokon és ünnepnapokon drágább a munka)
 • A helyszín távolsága Budapest-től
 • A tégla- vagy betonfalak területe, összetétele
 • Anyagárak (festék, alapozó stb.)
 • Kiegészítő szolgáltatások igénybevételének szükségessége, például a plafon festésére

Egyéni vállalkozó festők, építő brigádok és lakást felújító cégek Qjob-on keresztül olcsón történő igénybevétele nem mond ellent a minőségnek. A több rétegű falfestés Budapesti vagy környékére történő kiszállással olcsó, mivel a Qjob nem alkalmaz közvetítőket a megrendelő és a szakemberek között.

Több mint 4122 szaki várja megrendelésedet!
© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu