Komplett lakásfelújítás Budapesten

Komplett lakásfelújítás

Válasszon megbízható mestereket közvetítők nélkül, és takarítson meg akár 40%-ot a kiadásokból!

 1. Hozzon létre feladatot
 2. Már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válassza ki a legjobb szakértőt
Komplett lakásfelújítás
 • Komplett lakásfelújítás Budapest a Qjob.hu weboldalon.
 • Weboldalunk segítséget nyújt abban, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja tapasztalt szakemberét a szükséges feladatra.
 • Hozzon létre feladatot és a már jól bevált szakértők felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.
Több mint 3987 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 1230

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 3987 profi várja megrendelésedet!

Magasan képzett szakemberek által elvégzett extra minőségű felújítás egy stílusos belső kialakítását és komfortos feltételeket teremt Budapest otthonában. A Qjob weboldalon gyorsan meg tudja találni azokat a tapasztalt mesterembereket, akik kulcsrakész kivitelezést vállalnak. Árai és szolgáltatásaik elérhető szinten vannak. Egy lakásfelújítás árának kalkulációja anyagköltségeket és egyéb összetevőket tartalmaz. Mindezek ismeretében kaphatja meg árajánlatát.

Építési és felújítási munkálatok fajtái

A Qjob weboldalon regisztrált Budapest szakemberek profi és magas szinten elvégzett felújítást adnak ki a kezeik közül. A elvégzendő felújítás felmérése céljából a munkálatok megkezdése előtt a szakértő ellátogat otthonába megbeszélt időpontban és elvégzi a számításokhoz és ajánlathoz szükséges méréseket.

A belső kialakítás és építési munkálatok ára Budapest belül az elvégzendő felújítás fajtájától függ. A megrendelő lehetőségeihez mérten és kívánságait figyelembe véve a Qjob rendszerben regisztrált felújítást végző szakemberek felkérhetők a következőkre:

 • tisztasági festés, felújítás elvégzése Budapest
 • teljeskörű lakásfelújítás
 • extra minőségű felújítás európai minőségi alapanyagok felhasználásával
 • prémium kategóriás lakásfelújítás kidolgozott tervek alapján

Rendelje meg a Qjob.hu szakembereitől a tervezést és az ezzel járó dokumentációt. A tervek alapján a szakértők újjáalakítják lakását és magas minőségben megvalósítanak bármilyen stílust és ötletet. Az anyagbeszerzést rábízhatja a mesterekre. Az anyagok optimális áron kerülnek beszerzésre és megoldják a szállítást is.

Hogyan végzik el a javítási munkálatokat

A választott lakásfelújítás fajtájától függően a Qjob felületen regisztrált mesterek komplex módon végzik el a javítási munkálatokat Budapest. Amennyiben a belső teret érintő átalakításra kerül sor, a felújítás négyzetméterára tartalmazni fogja a falak bontását is.

Egy alapos felújítás a nyílászárók cseréjét jelenti (ajtók, ablakok), valamint a teljes a közművek, csőhálózat és kábelezés felújítását. A szakemberek bármilyen felújítási munkálatot elvégeznek a következőkkel együtt:

 • falak alapozásától a kész tisztasági festésig
 • szobák közti válaszfalak felállítása, boltívek és egyéb építészeti szerkezetek készítése
 • villanyszereléssel és vízhálózattal kapcsolatos munkálatok
 • bármilyen padlóburkolat lefektetése
 • tapétázás és falfestés
 • mennyezetet érintő szerelési munkálatok
 • vizesblokk és konyha burkolása

Újépítésű házban a felújítás kevesebbe kerül, mivel nem szükséges a nyílászárók és a fal közti részek bontása, nem szükséges a közműveket, a csőhálózatot vagy egyéb hálózatot cserélni.

Idősebb épületekben a lakásfelújításnak magasabb az ára, mivel új csövek fektetése szükséges, módosításra kerülnek terek, valamint a padlózat és a falfelületek alaposabb munkát igényelnek. A felmerülő bontási munkálatok árának kalkulálása a felújítást megelőzően történik a mesterekkel egyeztetve.

A Qjob szakemberei rövid határidővel készek megvalósítani napjaink követelményének megfelelő felújítást drága építőanyagok felhasználásával kidolgozott terv alapján. A mesterek a felújítás elvégzésének legjobb megoldásait fogják javasolni. Ezek közé tartoznak:

 • bármilyen összetettségű csempeburkolás
 • többszintes és kombinált mennyezetek építése
 • bármilyen típusú díszvakolás
 • magasértékű padlóburkolat fektetése
 • falak díszítése kőburkolattal

A Qjob felületen regisztrált szakemberek a lakásfelújítás során felmerülő bármilyen kívánságát figyelembe veszik. A pontosabb határidők megállapítása a felújítási munkálatok nagyságának felmérését követően történik.

Együttműködés a Qjob szakemberekkel és annak jellemzői

Az szakemberek precízen és gyorsan dolgoznak. Nem kell sok időt töltenie kivitelezők keresésével. A Qjob szolgáltatói határidőre felújítják otthonát.

A szakértők hatalmas tapasztalata felújítás terén és a korszerű technológiák használata kifogástalan otthonokat eredményez. A munkanap végén a szakemberek eltakarítják az építési törmeléket és zsákokban kihordják az építési területről. Leellenőrizheti a mesterek tevékenységét a munkafolyamat bármely szakaszában. Bízza rá otthona átalakulását a Qjob szolgáltatóira.

Feladat létrehozása a Qjob weboldalon

A képzett szakemberek bármilyen lakásfelújítást elvállalnak. Szolgáltatásaik megrendelhetők a Qjob weboldalon. Hozza létre a tegye nyilvánossá a feladatot. Ezt követően ajánlatokat fog kapni a szabad kapacitással rendelkező mesterektől. Válassza ki a szakembert és egyeztessen vele Budapest lakása felújításáról és annak időpontjáról.

Több mint 3987 szaki várja megrendelésedet!
© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu