Erkély felújítása Budapesten

Erkély felújítása

Tapasztalt szakembert keres?

 1. Hozzon létre feladatot
 2. Már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válassza ki a legjobb szakértőt
Erkély felújítása
 • Erkély felújítása Budapest a Qjob.hu weboldalon.
 • Weboldalunk segítséget nyújt abban, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja tapasztalt szakemberét a szükséges feladatra.
 • Hozzon létre feladatot és a már jól bevált szakértők felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.
Több mint 3337 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 184

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 3337 profi várja megrendelésedet!

Hozzon létre feladatot a Qjob.hu weboldalon a mesterek számára megjelölve, hogy erkély felújítására keres szakembert Budapesten. A weboldalon rengeteg szakértő, egyénileg dolgozó szakember, felújítást végző csapatok és profi cégek van jelen. A profi mesterek és képzett szakemberek kínálják szolgáltatásaikat felújítások belső munkálatainak elvégzésére nulláról. Teszik mindezt rendkívül kedvező áron.

A feladat közzététele után az erkély felújítását vállaló Qjob.hu szolgáltatók eljuttatják ajánlataikat a megrendelőnek. Válassza ki azt a szakembert, aki a legjobb feltételekkel rendelkezik és adjon le megrendelést vagy feladatot.  

Milyen felújítási munkálatok megrendelésére van lehetőség?

A Qjob.hu budapesti szakemberei kedvező áron elvállalják erkélye felújítását. A mester házhoz jön, hogy elvégezze a lodzsa méréseit és áttekintse a munkálatok nagyságát. A szakember meghallgatja minden kívánságát a belső kialakítást és a felújítást illetően. Az egyeztetést és a méréseket követően a mester tervet és kalkulációt készít.

A Qjob.hu szakemberei mesterien elvégzik egy erkély részleges tisztasági felújítását vagy igény esetén egy kulcsrakész teljeskörű felújítást is megcsinálhatnak. Az feladatok és elvégzendő munkálatok mennyisége, azok véglegesítése egyéni megbeszélés alapján történik.

A mesterek olyan szolgáltatásokat kínálnak, mint:

 • nyitott erkélyek és lodzsák beépítését, ablak és ajtócserét
 • szigetelést
 • falak, padló és mennyezet burkolása választott burkolattal

A beépített és leszigetelt erkélyek otthonosabbá válnak és egy kényelmes tartózkodási hely lesz belőlük.

A Qjob.hu szakemberei alacsony áron elvégzik a profi átalakítást. Igény esetén a mesterek összenyitják az erkélyt vagy lodzsát a szobával vagy a konyhával. A munkálatok elvégzéséhez a szakértők engedélyeztetik a munkálatokat és egyeztetik a falak bontását és az átalakítást.

A Qjob.hu szakemberei elvégzik az erkély teljes felújítását kívül és belül. Az erkély burkolatához választhat fa lambériát, alumínium profilt, műanyag paneleket vagy MDF lapokat. A Qjob.hu szakértői segítenek eligazodni az építőanyagok hatalmas választékában és segítenek kiválasztani a legjobban tetsző és árban leginkább megfelelő változatot. 

Kiegészítő munkálatok restaurálások és felújítások során

Az építési és felújítási munkálatokon kívül a Qjob.hu szakemberek egy sor komplex szerelési vagy bontási munkálatot is végeznek. Ezek a következők:

 • bármilyen padlóburkolat fektetése, lerakása (parketta, linóleum, csempe)
 • bútorok szerelése (szekrények, komódok)
 • beépített ruhaszárítók és melegítőtestek szerelése

Bármilyen épület (magánházak, lakások, idősebb épületek, újépítésű házak) erkélye felújítható. A szakértők kisebb felújításokat és nagy átalakításokat is vállalnak bármilyen formájú, alakú helyiségekben: hosszú, tágas vagy kisméretű.

Kérdezze meg közvetlenül a mestertől, hogy mennyibe kerül egy erkély felújítása és annak belső munkálatai beépítéssel együtt. A Qjob.hu szakembere pontos választ fog adni.

Mennyibe fog kerülni a felújítás?

Az írásban történő üzenetváltás vagy a szóban történő egyeztetés során a szakember megadja a kivitelezés várható költségeit. Pontos összeget a Qjob.hu szakértő a munkadíjak és építőanyagok kalkulációját követően fog megnevezni.  

Az erkély külső és belső felújítási költségei a következők függvénye:

 • helyiség mérete
 • a felújítási munkálatok összetettsége
 • van-e szükség a belső tér átalakítására vagy bővítésére, van-e igény egyedi designterv kidolgozására

A Qjob.hu szakembereitől megrendelt felújítás esetén pénzt spórol magának. Sok egyénileg dolgozó szakembernek nincs fix árlistája. Mindez megengedi, hogy az árat közvetlenül megbeszélje és egyénre szabottan alakítsák ki együtt a mesterrel.  

Az útalakítási határidők és a mesterek garanciája

Minden Qjob.hu szakember tudja, hogy minél jobb minőségben és minél rövidebb határidővel teljesíti a lakásfelújítást, annál magasabb rangsorolást és értékelést kap. Pont emiatt minden mester, aki a weboldalon regisztrált, professzionális szinten végzi el munkáját és pontosan betartja a megígért határidőket.

Egy erkély átalakításának időtartama egy sor tényezőtől függ. Ezek a következők:

 • a munkálatok mennyisége és nagyságrendje
 • a felújítás vagy átalakítás típusa
 • szükség van-e összetettebb megoldásokra átépítés során vagy a stílus kialakításához

A Qjob.hu szakemberei garantálják a felelősségteljes munkavégzést a felújítási munkálatok során, valamint az egyeztetett árlista szerint történő elszámolást. A tapasztalt mesterek minden megrendelőnek biztosítják a megrendelés egyéni megközelítését és figyelembe veszik elvárásait.

Qjob.hu szakemberek munkájának előnyei

A Qjob.hu weboldal minden budapesti szakembert, szakosodott céget, vállalkozást stb. aki regisztrál, leellenőriz. Biztos lehet abban, hogy a szolgáltatásokat megbízható vállalkozások kínálják.

A sok előny mellett, a következők miatt is érdemes Qjob.hu szakemberekhez fordulni:

 • a szakemberek gyorskeresője és a megrendelés kényelmes, felhasználóbarát az online formája (mobilalkalmazás segítségével pár perc alatt megtalálhatja a megfelelő mestert bárhol is tartózkodjon)
 • az munka transzparens mivolta és minden szakemberről meglévő információ (a weboldalon elolvashatja a visszajelzéseket minden mesterről, megtudhatja milyen tapasztalata van és milyen a rangsora a Qjob.hu felületen)
 • lehetőség van közvetlenül a szakemberrel megbeszélni a kiszállás időpontját, a határidőket vagy a felújítás árait és díjait

Ne pazarolja idejét megbízható és jó cég keresésére/más, nem ellenőrzött vagy kétes. Rendelje meg a szolgáltatásokat a megbízható Qjob szakembertől. Egy összetett erkélyfelújítás Budapesten a lehető legrövidebb határidőn belül és a legjobb áron lesz elvégezve.

Több mint 3337 szaki várja megrendelésedet!
© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu