Folyosó felújítás Budapesten

Folyosó felújítás

Tapasztalt szakembert keres?

 1. Hozzon létre feladatot
 2. Már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válassza ki a legjobb szakértőt
Folyosó felújítás
 • Folyosó felújítás Budapest a Qjob.hu weboldalon.
 • Weboldalunk segítséget nyújt abban, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja tapasztalt szakemberét a szükséges feladatra.
 • Hozzon létre feladatot és a már jól bevált szakértők felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.
Több mint 3160 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 168

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 3160 profi várja megrendelésedet!

A Qjob mesterek segítségével egy folyosó felújítása Budapesten igazán nem tart sokáig, mert gyorsan dolgoznak, minőséget képviselnek és mindezt kedvező áron teszik. A szükséges munkálatok professzionális szinten lesznek elvégezve. A felújításhoz nem kell hosszú időre elhagynia otthonát, mert nem lesz túl zajos és kosszal járó az átalakítás.

A Qjob weboldalon több mesterember, nagy tapasztalattal rendelkező szakember vagy vállalkozás kínál felújítási szolgáltatásokat Számukra nem jelent nehézséget egy egész sor munkálat, mint:

 • bármilyen összetettségű villanyszerelési munkálatok (kábelfektetés, konnektorok szerelése, kapcsolók, világítótestek felszerelése)
 • belső munkálatok (falak, mennyezet dekorálása, padlóburkolás)
 • bármilyen fogadó vagy folyosó felújítása szűkülő vagy táguló térrel (többek közt konyhával történő összenyitások)
 • bármilyen bontási és belső munkálatok (falfelületek kiegyenlítése, aljzatkiegyenlítés, gipszkartonozás)
 • befejező munkálatok elvégzése bármilyen korszerű felületkezelővel, glettel, panelekkel, mennyezetre felhelyezhető panelekkel, természetes és egyéb anyagokkal.

Megrendelhet egy extra kivitelű felújítást, tisztasági festést vagy teljeskörű felújítást a folyosóba. Nem számít, hogy lakása soklakásos házban, téglaépítésűben, idősebb épületben, újépítésűben vagy panelházban található. A szoba lehet kicsi és keskeny vagy tág és nagyobb méretű.

Bármilyen folyosó felújítás a szakemberek kulcsrakész állapotban adnak át. A szakember átvállalja minden felmerülő kérdés megoldását, ami az előszoba felújításakor felmerül: az előszoba átalakításakor esetleges engedélyezési eljárástól kezdve az építőanyagok beszerzésén át az építési törmelék elszállításáig.

Az előszobákon kívül a Qjob szakemberek vállalják konyhák, vizesblokk, nappalik vagy hálószobák felújítását garzonlakásokban, kétszobás lakásokban. A lakóépület lehet egy tízemeletes panelház vagy bármilyen más típusú ingatlan.

Mitől függ az ár

A Qjob weboldalon leadott megrendelés esetén egy előszoba felújítása Budapesten nem fog sokba kerülni. Az itt regisztrált mesterek és a felújítást csapatban végző szakemberek árai és díjai szinte mindig kedvezőbbek, mint az átlagárak.

Bármilyen előszoba vagy előtér felújítását téglaépítésű, panel- vagy újépítésű házban csak az árajánlat, a bejárás és az egyeztetések után kezdik el a mesterek. A végösszegre több tényező van hatással:

 • az összterület, amelyen a felújítást végzik (m2)
 • az előszoba felújításához szükséges fogyóeszközök ára és mennyisége (tapéta, ragasztó, linóleum, panelek stb.)
 • az előszoba felújításán dolgozó munkások óradíja
 • a kész előszoba átadási határideje

Az esetek többségében a helyszínre történő első kiszállás térítésmentes. Ilyenkor végzik el a szakemberek az előszoba méréseit, felbecsülik a várható munkálatok nagyságát, elvégzik a kalkulációt. A kiszállás térítésmentes, amennyiben megrendeli az előszoba felújítását és szerződést köt a munkálatokra.

Hogyan válasszunk a Qjob weboldalon

A Qjob weboldal a lehető legjobban leegyszerűsíti ahhoz a legkiválóbb szakemberhez vezető utat, aki el tudja végezni az extra kivitelű folyosó felújítását vagy egyéb átalakítását. Kiválaszthatja a szakértőt a következő adatok és információk figyelembevételével:

 • Qjob szakember rangsora
 • megrendelők visszajelzései
 • az előszoba felújítására vonatkozó munkálatok tételes árai fel vannak tüntetve a szakemberek árlistáiban

Tanulmányozza a mesterek portfólióját. Sokan közzéteszik személyes profiljaikban az általuk készített felújítások fényképeit. Ez segíteni fog a képzett szakember választásában és a helyes döntésben.

A Qjob szakemberek hatalmas tapasztalata, az építőipar, valamint a lakásfelújítások piacának kiváló ismerete lehetővé teszi, hogy igazán kedvező legyen egy előszoba felújítása, ne váljék teherré a megrendelő számára. Segíteni fognak abban, hogy hol csökkenthet költséget vagy spórolhat úgy, hogy az ne menjen a kényelem és az igényes megjelenés rovására, ötleteket adnak a stílusra és designra vonatkozóan, valamint jelzik, hogy hol jobb megvenni az építőanyagokat.

Rendelje meg a Qjob felületen budapesti lakásában található folyosó felújítását. A mester kiszállása bármelyik napra megbeszélhető a város bármelyik pontján, így a tisztasági festés vagy egy teljeskörű felújítás mindenképp időben kész lesz.

Több mint 3160 szaki várja megrendelésedet!