Konyha felújítása Budapesten

Konyha felújítása

Válasszon megbízható mestereket közvetítők nélkül, és takarítson meg akár 40%-ot a kiadásokból!

 1. Hozzon létre feladatot
 2. Már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válassza ki a legjobb szakértőt
Konyha felújítása
 • Konyha felújítása Budapest a Qjob.hu weboldalon.
 • Weboldalunk segítséget nyújt abban, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja tapasztalt szakemberét a szükséges feladatra.
 • Hozzon létre feladatot és a már jól bevált szakértők felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.
Több mint 3987 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 234

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 3987 profi várja megrendelésedet!

A Qjob.hu weboldalon minden szükséges információt megtalál a konyhák felújításairól, azok időtartamáról és hogy hol talál tapasztalt szakembereket Budapest. Ezen a felületen olyan mesterek regisztrálnak, akik kiváló minőségben elvégzik nulláról bármilyen lakás felújítását, legyen szó tisztasági festésről vagy teljeskörű felújításról. Egy konyha felújítását nagyon könnyen megrendelheti tőlük. Elegendő, ha csak létrehoz egy feladatot a weboldalon és a szakértők rövid időn belül felveszik önnel a kapcsolatot.

Mivel kezdik a javítási munkálatokat

Mielőtt nekilátnak a Qjob.hu szakemberei a felújításnak, kidolgozzák a konyhatervet és összeállítják az árajánlatot. Ezt követően a mester kiszámolja az anyagbeszerzés összegét és jelzi a konyha felújításának összes költségét.

Egy profi által elkészített konyhaterv olyan műszaki rajzokat jelent, amelyekben feltüntetik a következőket:

 • gipszkarton szerkezetek rajza
 • a közművek és a konyhai berendezések helye
 • bútorok és a háztartási gépek helye
 • a világítás és a szellőzés rajza
 • Budapest lakosok számára a Qjob mesterei 3D design látványterv kidolgozását is kínálják többek közt. Ilyenkor mindig figyelembe veszik a szoba vagy a konyha méreteit.

Amennyiben a helyiség kisebb, mint 6 m2, lehetőség van összeépíteni a nappalival vagy a fogadótérrel. A Qjob.hu mesterei több variációt fognak javasolni kis alapterületű vagy tágasabb szoba esetében és segítenek megtalálni a legoptimálisabb változatot. A belsőépítészeti terv és design megtervezésének díjazását és árlistáját megtalálja a Qjob weboldalon.

Bontási munkálatok és a helyiség előkészítése

Tisztasági festés megrendelése esetén a Qjob.hu mesterek segítenek a bútorok kihordásában, eltávolítják az elöregedett tapétát és felszedik a régi padlóburkolatot. Abban az esetben, ha kulcsrakész konyhafelújítást szeretne, minden berendezés cserére kerül a világítótestektől a nyílászárókig.

A Qjob mesterei gyorsan és precízen végzik el a konyhában a bontási munkálatokat végig profi felszerelést használva. Megbeszélhető az építési törmelék elszállítása. Ennek a szolgáltatásnak a díja külön kerül megállapításra és egyeztetésre. A Qjob.hu szakértői kedvező áron megjavítják azokat a bútorokat vagy konyhai berendezéseket, amelyeket mégis meg szeretne tartani.

A munkálatok sorrendje

A konyha felújítása után a Qjob mesterei a közművek szerelését végzik el, megcsinálják a villanyszerelési munkálatokat, a vízvezeték szerelését és a légkondicionáló rendszer munkálatait. A munkálatok a következőket jelentik:

 • alzat szigetelése, mennyezet és falak kiegyenlítése, gipszkarton szerkezetek szerelése
 • glettelés és burkolatok munkálatai
 • ajtótok beszerelése
 • világítótestek cseréje
 • bútorok összeszerelése és berendezések csatlakoztatása

A konyha kulcsrakész felújítása tartalmazza a felújítást követő takarítási munkálatokat is. A takarítás díja az árajánlatban van feltüntetve.

Munkálatok díjazása és az átfutási idők

A Qjob.hu weboldalon regisztrált felújítást végző szakemberek árai és díjazásai jóval alacsonyabbak, mint az építőipari vállalatok árai. Ennek az a magyarázata, h a mesterek közvetítői díj nélkül dolgoznak. A teljes összeg és díjazás függ a következő paraméterektől:

 • a ház típusa Budapest (kertes ház vagy társasház)
 • helyiség mérete
 • a padlózat és a falak állapota a konyhában
 • nehézségi fok és a munkálatok nagyságrendje

A Qjob.hu weboldalon regisztrált mesterek profiljában megtalálja az irányadó árakat/m2.

Egy átlagos konyha felújítása 1.5 hét és 2.5 hónap közti időszakot jelent, ha kulcsrakész állapot átadása lett megrendelve. A legidőigényesebb szakaszok a glettelés és a aljzat vízszigetelése. Az aljzatkiegyenlítőnek és a glettelésnek alaposan meg kell száradnia, csak ezt követően fogja folytatni a mester a helyiség felújítását. Az anyagok száradási ideje fel van tüntetve a hozzájuk tartozó használati útmutatókban. A Qjob szakemberei mindig követik a gyártó utasításait.

A Qjob.hu tapasztalt szakembereinek ajánlatai

A Qjob.hu weboldalon regisztrált több olyan mester, aki vállalja konyhák felújítását Budapest jó minőségben és megbeszélt határidőket tartva. Önállóan megismerkedhet a szakemberek felsorolásával, a megrendelők visszajelzésével, megtekintheti az árlistákat. Amint kapcsolatba lép a szakértővel, egyeztessék és beszéljék meg a várható költségeket és összegeket, valamint a felújítás részleteit.

A szakemberek gyors és kényelmes keresése: hozzon létre feladatot vagy töltse ki a megrendelő űrlapot a Qjob.hu weboldalon. Itt megadhat minden szükséges információt, például:

 • milyen felújításra van szüksége
 • határidőket
 • helyiségek méretét
 • az elfogadható végösszeget

Rövid időn belül ajánlatokat fog kapni azoktól a mesterektől, akik készek elvégezni konyhája felújítását. Az árlista és a visszajelzések elolvasása után könnyebb dönteni, hogy melyik szakembert válassza konyhája vagy más helyisége minőségi és kedvező árú felújításához.

Több mint 3987 szaki várja megrendelésedet!
© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu