Lakásfelújítás Budapesten

Lakásfelújítás

Válasszon megbízható mestereket közvetítők nélkül, és takarítson meg akár 40%-ot a kiadásokból!

 1. Hozzon létre feladatot
 2. Már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válassza ki a legjobb szakértőt
Lakásfelújítás
 • Lakásfelújítás Budapest a Qjob.hu weboldalon.
 • Weboldalunk segítséget nyújt abban, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja tapasztalt szakemberét a szükséges feladatra.
 • Hozzon létre feladatot és a már jól bevált szakértők felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.
Több mint 3987 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 234

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 3987 profi várja megrendelésedet!

Azok a tapasztalt szakemberek, akik a Qjob felületen hirdetik szolgáltatásaikat, profi kulcsrakész lakásfelújítást végeznek Budapest. A weboldalon pillanatok alatt talál magasan képzett egyénileg dolgozó szakembereket vagy vállalkozásokat, akik felújításra szakosodtak. Szívesen segítenek a kulcsrakész felújítás kalkulációjában. A Qjob weboldalon regisztrált mesterek kedvező ár-érték arányban kínálják széleskörű lakásfelújítási és kivitelezési szolgáltatásaikat akár kisebb, akár nagyobb ingatlanok esetén.

Hogyan történik egy komplex felújítás lakóingatlan esetében?

A Qjob szakemberei precízen és professzionális szinten végzik mind a tisztasági festéseket, mind a korszerű teljeskörű felújításokat. A mesterek gondosan kezelik a felhasznált anyagokat és kitűnően bánnak a leghaladóbb lakásfelújításban használt technológiákkal. Mindez kifogástalan eredményt garantál. A Qjob szolgáltatóinak minden szükséges profi felszerelés a rendelkezésükre áll.

A Budapest szakemberek lakásfelújítási kínálata közt megtalálhatók a következő szolgáltatások:

 • egyedi designterv készítése
 • belső tér átrendezés terve
 • a szükséges egyeztetések elvégzése és engedélyek beszerzése szolgáltatóktól, valamint felügyeleti szervektől
 • a felújításhoz vagy építkezéshez szükséges anyagok beszerzése és logisztikája
 • villanyszerelési munkálatok elvégzése: kábelezés, konnektorok, kapcsolók szerelése
 • vizesblokk hálózatainak cseréje vagy felújítása
 • befejező munkálatok elvégzése: padló fektetése, gipszkartonozás, falburkolatok felhelyezése, többszintes mennyezeti szerkezetek szerelése stb.

Bármilyen ötlet megvalósulhat a Qjob felületen regisztrált legjobb és legképzettebb szakemberek által Budapest. Az elvégzett lakásfelújítás végeredménye egy professzionális szinten elvégzett újjáalakult belső kialakítású lakás lesz.

Teljeskörű belső felújítás során gyakran átalakításra kerül a belső tér is, ami a akár tartófalak bontásával is járhat. Ilyen munkálatok elvégzése jelentésköteles több hivatalos szerv felé. Bízza rá ezt a feladatot a Qjob mestereire és ezzel időt takarít meg. Rövid határidőn belül minden szükséges engedélyt megkapnak a felújításhoz és neki is láthatnak a munkálatoknak.

Hogy dolgoznak a Qjob szakemberei?

A Qjob regisztrált szakemberei bármilyen nehézségű lakásfelújítást minőségi kivitelben végeznek el, legyen szó garzonlakásról vagy tágasabb lakóhelyiségekről. A tapasztalt belsőépítészek egyéni terveket dolgoznak ki és segítenek a tervnek megfelelően a legbátrabb ötletek megvalósításában.

A lakásfelújítás minden szakaszának kontroll alatt tartása érdekében kedvező áron kérhet fel műszaki ellenőrt a Qjob szakértői közül. Segítségével felügyelet alatt lesz a tervek szerinti megvalósulás. Minden Qjob szakember, akár egyéni szakemberek, akár építőipari cégek gyorsan és összehangoltan dolgoznak pontosan betartva a lakásfelújítás határidejét. A szakértők rövid határidőn belül el tudják végezni a villanyszerelési munkálatot, aljzatkiegyenlítést és bármilyen padlóburkolat fektetését. A belső munkálatok időtartama egyenesen arányos a helyiség méreteivel és az elvégzendő feladatokkal.

A Qjob szakemberekkel együttműködve a következőkre számíthat:

 • minőségi lakásfelújítás és munkavégzés túlárazás nélkül
 • megbízható és kipróbált gyártók magas minőségű építőanyagainak használata
 • lakásfelújítás során a határidők szigorú betartása
 • profi berendezések és korszerű technológiák alkalmazása a munkálatok során
 • elérhető árak kulcsrakész lakásfelújítás esetén Budapest, mivel a Qjob szakemberei a legjobb ár-érték arányban dolgoznak

A Qjob webfelület minden regisztrált egyéni szakembert és építőipari vállalatot ellenőriz. Minden szolgáltató garantálja a tisztesség és megbízhatóság értékét az együttműködés során az előzetesen megbeszélt feltételekkel. Rendelje meg lakásfelújítását a Qjob weboldalon, hogy megkaphassa a felelősségteljes szakemberek munkájának minden előnyét. A kiválasztott szakértő rövid időn belül felkeresi, hogy megbeszélhessék az elvégzendő munka volumenét.

Mennyibe kerül a lakóhelyiségek teljeskörű kialakítása?

A felújítás ára az elvégzendő munkálatok mennyiségétől és nagyságától függ, valamint azok összetettségétől. A végső ár kalkulálására több tényező is kihat, többek közt:

 • a belső tér átalakítása, egyedi design- és belsőépítészeti terv készítése
 • a felhasználandó anyagok ára
 • a felújítás fajtája: tisztasági, teljeskörű, extra kulcsrakész
 • kiegészítő szolgáltatások: anyagok beszerzése, szállítása, építési terület takarítása
 • a felújításra fordított munkaórák száma

A Qjob szakemberei figyelembe veszik a felújítás tervezett költségvetését és kiválasztják a legoptimálisabb lehetőséget: általános felújítás alacsonyabb költségvetés szerint vagy egy extra kivitelű és anyaghasználatú, egyedi belsőépítészeti terv alapján megvalósítandó átalakításról van-e szó. A munkálatokat a törvény által megszabott időintervallumban végzik.

A felújítás ára minden esetben egyénileg kerül megállapításra. A Qjob rugalmas árképzésének köszönhetően személyesen megbeszélheti a szakemberrel a helyiség komplex felújításának költségeit. Az időpont egyeztetését követően a Qjob szakértője a helyszínen felméri a várható munkálatokat, hogy elvégezhesse a szükséges kalkulációkat.

A regisztrált szakember választásánál érdemes megismerni korábbi munkáit és referenciáit, valamint elolvasni más megrendelők visszajelzéseit. A mesterrel történő együttműködést követően bizonyára elégedett lesz az eredménnyel. Időt és pénzt takarít meg, ha Budapest otthona átalakítását vagy kulcsrakész felújítását a Qjob szakembereitől rendeli meg.

Több mint 3987 szaki várja megrendelésedet!
© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu