Csapatban dolgozó felújítást végző szakemberek Budapesten

Csapatban dolgozó felújítást végző szakemberek

Válasszon megbízható mestereket közvetítők nélkül, és takarítson meg akár 40%-ot a kiadásokból!

 1. Hozzon létre feladatot
 2. Már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válassza ki a legjobb szakértőt
Csapatban dolgozó felújítást végző szakemberek
 • Csapatban dolgozó felújítást végző szakemberek Budapest a Qjob.hu weboldalon.
 • Weboldalunk segítséget nyújt abban, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja tapasztalt szakemberét a szükséges feladatra.
 • Hozzon létre feladatot és a már jól bevált szakértők felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.
Több mint 3343 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 184

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 3343 profi várja megrendelésedet!

A Qjob felületen könnyen talál olyan Budapesten csapatban dolgozó szakembereket, akik felújítások elvégzésére szakosodtak. A weboldalon kizárólag ellenőrzött egyénileg dolgozó mesterek vannak fent. Olyanok, akik bármilyen összetettségű tisztasági festést vagy teljeskörű felújítást el tudnak végezni városban és vidéki helyszíneken egyaránt. Minden szolgáltatást kulcsrakész átadással végeznek el, ami azt jelenti, hogy az általuk felújított lakásokba elég csak beköltözni.

A Qjob.hu regisztrált felújítást végző szakemberei közvetítő nélkül dolgoznak Budapesten. Tény, hogy erős konkurens közegben kell helytállniuk, aminek köszönhetően jóval kedvezőbbek a szolgáltatásaik díjai. Így lakása felújítása valóban nem lesz drága. A Qjob weboldalon bármelyik regisztrált és Budapesten csapatban dolgozó szakembernél közzétett felújítási négyzetméterár jóval alacsonyabb lesz, mint a piaci átlagár.

Hogyan válasszunk a Qjob weboldalon

A Qjob weboldalon megtalálható összes mester közül a legjobb szakember kiválasztásához ismerkedjen meg a regisztrált szakértőkkel a személyes profiljuk alapján, tekintse meg portfóliójukat és nézze át a közzétett árait. Ezen kívül a weboldalon megtalál további információt is:

 • adott szakember általános rangsorolását
 • az elvégzett munkára vonatkozó korábbi megrendelők visszajelzése

A rangsor a sikeresen teljesített feladatok alapján alakul és csökken, ha a megrendelő elégedetlen és negatívan értékelte a szakember munkáját. Mindez segíteni fog a szakember kiválasztásában, hogy a legjobb felújítás legyen elvégezve lakásában vagy annak egy-egy helyiségében.

A weboldalon regisztrált szakember képviselhet egy egész csapatot, akik felújításra szakosodtak: burkolókat, villanyszerelőket és sok más szakmát képviselő mestert. A csapatoknak lehet saját weboldala vagy közösségi hálók felületén külön profilja. Ez az információ segít abban, hogy áttekintse a Qjob szakértők szakmai szintjét és olyan szakembereket válasszon, akik nem okoznak csalódást.

Felújítási munkálatok fajtái

A Qjob.hu felületen bármilyen összetettségű felújítást megrendelhet lakása részére: komplex vagy részleges felújítást. Forduljon a Qjob felület keresőjéhez, amennyiben a következőkre van szüksége:

 • elvégezni egy tisztasági festés kedvező áron
 • elvégezni egy teljeskörű felújítást: a legegyszerűbbtől a luxuskivitelig
 • alacsony költségvetéssel változtatni a lakás belső kialakításán
 • elvégezni teljes egészében vagy részlegesen a közműhálózatok cseréjét, villanyszerelési munkálatokat falfelületek felújításával, mennyezet és padlózat felújítását
 • áttervezni a szobák kialakítását
 • komplex felújítás vizesblokkban vagy különálló vizes helyiségekben
 • alacsony áron elvégezni kiszolgáló helyiségek felújítását

Bármilyen felújítási munkálat magas minőségben és rövid határidővel lesz elvégezve. A Qjob weboldalon regisztrált egyénileg dolgozó mesterek és más szakemberek mindig időben adják át a kész ingatlanokat és minden korábban egyeztetett feltételt betartanak. Ha becsületes és tisztességes szakemberre van szüksége, keressen a Qjob felületen.

Árképzés

Minden lakásfelújítási költsége egyénileg kerül kiszámításra. Ehhez annak a profi csapatnak a vezetője, akitől megrendeli a felújítás szolgáltatását, házhoz jön és felmérést végez, hogy tisztán lássa a következőket:

 • a teljes felújítást igényló alapterületet
 • a ház különböző rendszereinek, elektromos hálózatának állapota; szükség van-e azok cseréjére vagy újra fektetése
 • felújítás nehézségi foka és a munkálatok volumene
 • lehetséges és betartható határidőket

A csoportvezető tájékoztatni fogja a munkások órabéréről, a foglalkoztatottak mennyiségéről és a műszak időtartamáról. A felújítás költségvetése tartalmazni fogja a felhasználandó építőanyag árát. A Qjob szakértői szakmailag megfelelő és tisztességes ajánlatot tesznek és ellátják tanácsokkal, ha nem tudja, hogy hol vegye meg az anyagokat. Segítségére lesznek jó minőségű és elfogadható árú építőanyagok kiválasztásában és beszerzésében. Átvállalják az építési törmelék elszállításának megszervezését a felújítás elvégzése után.

Rendelje meg a Qjob weboldalon vagy mobil alkalmazás segítségével a szükséges szolgáltatásokat. Privát üzenetben vagy chatben veheti fel a kapcsolatot a kiválasztott szakemberrel. Itt megbeszélhetik a részleteket. A Qjob felületen regisztrált felújításra szakosodott és kiváló szakemberekből álló csapatok a legjobb feltételekkel kínálják szolgáltatásaikat Budapesten, rövid határidőkkel és a legjobb minőségben

Több mint 3343 szaki várja megrendelésedet!
© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu