Lakás tervezés Budapesten

Válasszon megbízható mestereket közvetítők nélkül, és takarítson meg akár 40%-ot a kiadásokból!

 1. Töltse ki a jelentkezési lapot
 2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
 3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Lakás tervezés
 • Lakás tervezés Budapest a Qjob.hu weboldalon.
 • Weboldalunk segítséget nyújt abban, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja tapasztalt szakemberét a szükséges feladatra.
 • Hozzon létre feladatot és a már jól bevált szakértők felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.
Több mint 2923 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 79

Lakásfelújítás megrendeléséhez, annak, lakás tervezés, stílus- és design látványterveinek elkészítéséhez Budapesten használja a Qjob.hu szolgáltatót. A Qjob weboldalon regisztrált felújítást végző szakemberek csapata kész gyorsan és kiváló minőségben teljeskörű szolgáltatást nyújtani felújításhoz. Rendelkezésre állnak egyedi belsőépítészeti terv vagy design látványterv kidolgozásának igénye esetén is. A felújítás során a szakemberek kizárólag minőségi anyagokat és profi szerszámokat vagy felszerelést használnak.

Milyen szolgáltatásokat nyújtanak a Qjob.hu szakemberei

Bízza újépítésű vagy idősebb házban levő lakása felújítását tapasztalt profikra. A szakemberre bízott munka eredménye, hogy garantáltan és első nekifutásra egy kiváló eredményt kap, nem lesz szüksége utómunkálatokra vagy javításokra. A belső kialakítást szintén érdemes tapasztalt szakértőre bízni. A belső kialakítás adja meg a lakás különleges atmoszféráját és otthonossá teszi azt. A legjobb, ha minden ötletünk valóra válik.

A mesterek bármilyen felújítási munkálatokat el tudnak végezni:

 • tisztasági festés, amely csak a belső tér felújítását tartalmazza
 • teljeskörű felújítás, ami magába foglalja a közműrendszerek, szaniterek és egyéb berendezések cseréjét
 • extra kivitelű felújítás. Az extra kivitelű felújítás abban tér el a teljeskörű felújítástól, hogy az anyagfelhasználás során kizárólag európai gyártású anyagok kerülnek beépítésre
 • belsőépítészeti terv vagy design látványterv alapján készülő felújítás. Minden egyéb munkálaton felül egy profi belsőépítész kidolgoz egy egyedi design látványtervet

Minden felújítási munkálathoz hozzátartozik az anyagok választásában és kedvező árú beszerzésében nyújtott segítség. Az egyedi belsőépítészeti terv elkészítése megelőzi a felújítási munkálatokat. Minden további munkavégzés az alapján fog történni.

A belsőépítész vagy designer kiválasztja a megfelelő színeket, zónázza a teret a szobákban és kiválasztja a bútorokat kiegészítőkkel együtt. A design elemeinek kiválasztása a megrendelő kívánságai és elképzelései szerint történik.

Alapesetben a lakásfelújítás előkészítése egy újépítésű vagy régebbi házban a következőképpen zajlik:

 • a felújítási munkálatok tervezése, a lakás belsőépítészeti tervének és az árajánlat, valamint kalkuláció elkészítése
 • anyagbeszerzés; a szükséges felszerelés és eszközök áttekintése
 • az elavult közműrendszerek és berendezések bontása

A továbbiakban alapozási munkálatok és közműrendszerek fektetése következik:

 • villanyszerelés, fűtéscsövek és vízhálózat fektetése
 • a helyiségek felületeinek előkészítése (falak alapozása és glettelése, aljzatkiegyenlítés stb.)
 • nyílászárók cseréje
 • új szaniterek felszerelése a vizesblokkban
 • padlóburkolás

Az utolsó munkafázis a belső befejező munkálatok és a takarítás:

 • falak színezése vagy tapétázása
 • mennyezet színezése vagy álmennyezet befejezése
 • a területek zónázása a helyiségekben
 • a bútorok, a dekorelemek elhelyezése a belsőépítészeti tervnek és a design látványtervnek megfelelően

A felújítás legvégén megtörténik a rendszerszintű ellenőrzés a lehetséges hibák vagy helytelen működés kizárása érdekében, valamint a keletkezett építési törmelék elszállítása.

Egy profi lakásfelújítás Budapesten aránylag hosszú időt vesz idénybe. A tisztasági festés a legrövidebb ideig tart, legfeljebb 1-2 hetet vesz igénybe. Egy teljeskörű felújítás vagy más, több munkafázisból álló átalakítás eltarthat néhány hónapig.

Ha a felújítás időtartama alatt máshol fog lakni, a csapatvezető mindig tájékoztatni fogja az aktuális munkálatokról és az elvégzett folyamatokról.

A szakemberek csapata szintén el tudja végezni a lakás belső terének átalakítását. Erre akkor van szükség, ha növelni szeretné a hasznos területet vagy a lakóingatlannak nem a legszerencsésebb a lakás tervezés. Legtöbbször az ilyen átalakítás engedélyköteles.

Ahhoz, hogy összekapcsolja az erkélyt a szobával és leszigetelje azt, nem szükséges külön engedélyt kérni.

A Budapesten felújítást végző csapatok munkálatainak árai és lakás tervezés a következő tényezőktől függenek:

 • a lakóingatlan típusa (újépítésű, használt)
 • a felújítás fajtája
 • alapterület
 • a beszerzésre kerülő anyagok ára
 • felújítási munkálatok összetettsége

A tisztességes mesterek érajánlatot készítenek a munkálatok megkezdése előtt, amelyben pontosan megadják a szolgáltatások részleteit, tartalmát és árát. Amennyiben megfelelőnek találja a felújítás árát, szerződéskötésre kerül sor, amelyben mindkét fél jogai és kötelezettségei kerülnek rögzítésre. Mindez garanciát jelent a minőségi munkavégzésre minden érintett felújítási munkálatnál.

Hogyan rendelhetem meg a felújítást

Ahhoz, hogy megrendeljen egy kulcsrakész lakásfelújítást újépítésű vagy régebbi épületben, egyszerűen töltse ki a Qjob weboldalon található megrendelőt vagy űrlapot. Adja meg a szükséges szolgáltatások megnevezését, igényeit és elvárásait a mesterek felé, valamint a felújítás elfogadható összegét.

A szabad kapacitással rendelkező budapesti profik, akik készek magas minőségben és kedvező ár-érték arányban elvégezni stílusos lakásfelújítását, mindenképp jelentkeznek és ajánlatot tesznek. Kiválaszthatja bármelyik szakembert és szerződést köthet vele.

Látogasson el a Qjob weboldalra és tekintse meg a budapesti szakértők személyes profilját. Itt megtekintheti az árlistáikat, kiderítheti a belsőépítész tervének díját és összehasonlíthatja a tapasztalatokat. Mindenképp olvassa el a korábbi megrendelők által hagyott visszajelzéseket. A visszajelzések segítenek megbízható és jól dolgozó csapatot találni. A rangsorolás rendszere a legjobb mestereket fogja előre sorolni. Olyan szakembereket, akik gyorsan és megbízhatóan végzik el lakás tervezés látványtervnek megfelelő stílusos felújítását Budapesten igen kedvező áron.

Több mint 2923 szaki várja megrendelésedet!

Budapest mely kerületében találhatok szakembert "Lakás tervezés" kategóriában

Válassz kategóriát!