Alaprajz készítő Budapest

Válasszon megbízható mestereket közvetítők nélkül, és takarítson meg akár 40%-ot a kiadásokból!

  1. Hozzon létre feladatot
  2. Már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
  3. Az ár és a visszajelzések alapján válassza ki a legjobb szakértőt
Alaprajz készítő
  • Alaprajz készítő Budapest a Qjob.hu weboldalon.
  • Weboldalunk segítséget nyújt abban, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja tapasztalt szakemberét a szükséges feladatra.
  • Hozzon létre feladatot és a már jól bevált szakértők felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.
Több mint 10 000 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 6

Átlagos óradíja
3500 Ft
Bemutatkozás

30 êve dolgozom az èpítőiparban,az itt tapasztaltak ,tanultak alapjân merek ezen oldalon regisztràlni.Fő profilom a villanyszerelès,ezen kìvül a kollègàim segitsègèvell,akik màs szàmàt kèpviselnek,az èpítőiparban majdcsak minden munkât ugy gondolom,ès az elmúlt idő azt igazolja,meg tudunk valósítani!Festés búrkolâs kömüves munkât!Vâfjunk új megrendelöinket!

Átlagos óradíja
2000 Ft
Bemutatkozás

Kazinczki Zoltán E.V vagyok Kecskeméti székhelyel.Több mint 20 éves építőipari tapasztalattal.Szinte az alptól a tetőig, rendelkezem tapasztalattal.Regisztrált ! Egyéni vállalkozásom, tevékenységi köre sajnos azért nem ilyen színes !De TEÁOR számmal a következő tevékenységi körökben tudok a szolgálatára állni : Hang és Hőszigetelés. (tevékenységben 2001-óta) veszem ki a szerepem. Festés-mázolás illetve Szoba festő-Mázoló és tapétázó (tevékenységi körben 1999-óta) dolgozóm. Természetesen Én is mint mindenki más alkalmazotként kezdtem pálya futásom. (nem nagy vállkozóként :) ) Én azt vallóm,hogy ne a gyorsasággal legyünk versenyképesek ! Végezzük el,olyan mínőségben a ránk bízott feladatott,hogy ne kelljen versenyeznünk senkivel ! Itt legyen szó. a munka mínőségéről vagy akár az árakról ! Ezért olyan munkát végzünk és olyan árakon,hogy nekünk ne keljen versenyezni,senkivel ! Természetesen minden engedélyel és szakmai háttérel rendelkezem és számlaképes vagyok ! Keressen, bízalómmal .

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

  • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
  • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
  • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 10 000 profi várja megrendelésedet!
Több mint 10 000 szaki várja megrendelésedet!

Válassz kategóriát!