Négyszobás lakás felújítása Budapesten

Négyszobás lakás felújítása

Válasszon megbízható mestereket közvetítők nélkül, és takarítson meg akár 40%-ot a kiadásokból!

 1. Hozzon létre feladatot
 2. Már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válassza ki a legjobb szakértőt
Négyszobás lakás felújítása
 • Négyszobás lakás felújítása Budapest a Qjob.hu weboldalon.
 • Weboldalunk segítséget nyújt abban, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja tapasztalt szakemberét a szükséges feladatra.
 • Hozzon létre feladatot és a már jól bevált szakértők felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.
Több mint 3446 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 196

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 3446 profi várja megrendelésedet!

A Qjob.hu regisztrált mesterei kedvező áron elvégzik négyszobás lakása felújítását Budapesten. A weboldalon könnyen talál képzett szakembereket és árakat is tud egyeztetni velük. A Qjob.hu mesterei kizárólag profi szerszámokat és felszerelést, korszerű és bevált anyagokat használnak.

A weboldalon regisztrált és szolgáltatásaikat kínáló szakemberek mindegyike kész az önnek megfelelő időpontban felmérni a felújítandó helyszínt bármilyen háztípusban.

Hogyan rendeljük meg minőségi felújítást?

Nagyon egyszerű leadni egy megrendelést négyszobás lakás felújítására Budapesten a Qjob.hu weboldalon regisztrált szakemberek felé. Töltse ki a megrendelőlapot, tegye nyilvánossá feladatát és a szakértők rövid időn belül felveszik önnel a kapcsolatot.

A következő előnyökkel jár, ha a Qjob.hu szakembereihez fordul:

 • bármilyen budapesti címre történő kiszállás
 • a felújítás költségvetésének egyeztetése
 • a felújítás dokumentációjának összeállítása
 • profi csapat összehangolt munkája
 • egyedi belsőépítészeti terv kidolgozása négyszobás lakásra szabva

A Qjob.hu szakemberek egyéni módon vagy csapatban dolgoznak. A csapatmunkának köszönhetően lehetőségük van a felújítást egyszerre több helyiségben egyidőben is elvégezni. Mindemellett minden mester (villanyszerelő, burkoló, belső munkálatokat végző, vízvezeték-szerelő) a feladatát teljes egészében elvégzi.

A felújítási munkálatok határideje

A Qjob.hu szakemberei teljeskörű felújítást, tisztasági festést vagy extra kivitelű felújítást vállalnak téglaépítésű vagy panelházakban. Minden munkálat a legrövidebb határidővel készül el. A határidő a következőktől függ:

 • a felújítást igénylő helyiségek mérete
 • a munkálatok nagysága és volumene
 • a munkálatok összetettsége
 • a foglalkoztatott szakemberek száma

A Qjob regisztrált szakemberei a felújítást az aktuális követelményeknek és szabályoknak megfelelően végzik. Alapos megközelítés és szigorú következetesség jellemzi a munkavégzésüket. Az aljzatkiegyenlítésnél vagy a falak felületkezelésénél figyelembe veszik az anyagok teljes száradási idejét. A weboldalon nyilvántartott profi szolgáltatók féltik a hírnevüket és minden munkálatot legjobb minőségben végzik és betartják a megbeszélt határidőket.

Munkamenet

A Qjob.hu szakemberei összeállítják a teljes árajánlatot és megkötik a szerződést. Az árajánlatban rögzítésre kerül minden költség, ami alapján megtervezhető a felújítása költségvetése. Igény esetén a felületen regisztrált szakértők kidolgozzák a belsőépítészeti tervet minden helyiség számára és egyeztetik a lakás belső terének átrendezését.

A Qjob mesterei precízen és kedvező áron végzik el a melegburkolást akár laminált padló, akár parketta vagy egyéb padlóburkolásról legyen szó. Kialakítanak boltívet a kívánt helyen vagy elvégzik a falak felületkezelését a megrendelő kívánsága szerint. A Qjob weboldalon regisztrált szakemberek különböző helyiségek felújítást vállalják: lakószobákat, vizesblokkokat, konyhákat, előszobákat vagy lakások mellékhelyiséget alakítják át. A felújítás eredménye mégis egy egységes stílust fog képviselni.

A Qjob felületen szolgáltatásaikat kínáló mesterek megbeszélés alapján a felújítási munkálatok alatt keletkezett építési törmeléket és szemetet elszállítják és kitakarítják a területet. A szakértők mindig készek egy átfogó konzultációra, valamint minden felújítási munkafolyamatra vonatkozó átfogó ismertetésre. A felújítást végző szakemberek a munkálatokat kulcsrakész állapotban adják át. Lebonyolítják a helyiségek mérését és bejárását, majd a következőket végzik el:

 • elöregedett burkolatok eltávolítása a felületekről: festék, csempe, vakolat; a szaniterek leszerelése; nyílászárók bontása
 • villanyszerelési munkálatok (újrahuzalozás vagy javítási munkálatok, kapcsolók és konnektorok szerelése)
 • falfelületek kiegyenlítése, aljzatkiegyenlítés, vakolás, glettelés, simítás és egyéb anyagokkal történő további kezelés
 • álmennyezetek szerelése, többszintes gipszkarton szerkezetek kialakítása, padlózat burkolása
 • fűtőtestek, vízvezeték hálózat és szennyvíz-csatorna cseréje
 • falak külső vagy belső szigetelése

A Qjob szakemberek megbeszélés alapján segítenek kiválasztani és beszerezni a bútorokat és kiegészítőket a megvalósítani kívánt belsőépítészeti tervhez. Leszállítják a szükséges anyagokat és elvégzik a rakodást.

Hogy szerezzünk tudomást a szakértők díjairól?

Minden Qjob felületen regisztrált szakember hatalmas tapasztalattal rendelkezik a szakterületén. Garantálják a felelősségteljes hozzáállást, a korrekt munkavégzést a szerződésben rögzített határidőket betartva és mindezt elérhető áron. Mindig van lehetősége pontosítani a szakértők díjait és elvégezni számításokat egyéni tényezők figyelembevételével.

Egy négyszobás lakás felújítást a Qjob weboldalon regisztrált szakemberek igen kedvező áron ajánlják. A teljes díjazás néhány befolyásoló tényezője:

 • összetettebb kiegészítő berendezés alkalmazása
 • munkavégzésre adott idő vagy sürgősség
 • a felhasználandó fogyóeszközök és építőanyagok ára
 • kiegészítő vagy menet közben felmerülő munkálatok (tervegyeztetések vagy hálózatok, közműrendszerek kiépítése)

Külön tételként szerepelnek az árajánlatban a szakosodott mesterek díja (villanyszerelők, vízvezeték-szerelők). Az általuk ajánlott árakat a felújítási munka nagyságrendje határozza meg. Néhány szakértő fix, négyzetméter alapján meghatározott áron dolgozik. Fontos, hogy minden feltételt egyeztessünk előzetesen és rögzítsük a megfelelő dokumentációban. A Qjob.hu szakemberek készek kedvező áron nyújtani szolgáltatásaik teljes választékát magas minőséget garantálva.

Hirdesse meg feladatát és megrendelését már most. Adja meg az önnek elfogadható árat és a Qjob.hu szakértői rövid időn belül nekilátnak az elvégzendő munkálatoknak. Egy négyszobás lakás felújítása Budapesten professzionális szinten és kedvező áron lesz elvégezve.

Több mint 3446 szaki várja megrendelésedet!
© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu