Négyszobás lakás felújítása Budapesten

Válasszon megbízható mestereket közvetítők nélkül, és takarítson meg akár 40%-ot a kiadásokból!

 1. Hozzon létre feladatot
 2. Már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válassza ki a legjobb szakértőt
Négyszobás lakás felújítása
 • Négyszobás lakás felújítása Budapest a Qjob.hu weboldalon.
 • Weboldalunk segítséget nyújt abban, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja tapasztalt szakemberét a szükséges feladatra.
 • Hozzon létre feladatot és a már jól bevált szakértők felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.
Több mint 2913 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 151

A Qjob.hu regisztrált mesterei kedvező áron elvégzik négyszobás lakása felújítását Budapesten. A weboldalon könnyen talál képzett szakembereket és árakat is tud egyeztetni velük. A Qjob.hu mesterei kizárólag profi szerszámokat és felszerelést, korszerű és bevált anyagokat használnak.

A weboldalon regisztrált és szolgáltatásaikat kínáló szakemberek mindegyike kész az önnek megfelelő időpontban felmérni a felújítandó helyszínt bármilyen háztípusban.

Hogyan rendeljük meg minőségi felújítást?

Nagyon egyszerű leadni egy megrendelést négyszobás lakás felújítására Budapesten a Qjob.hu weboldalon regisztrált szakemberek felé. Töltse ki a megrendelőlapot, tegye nyilvánossá feladatát és a szakértők rövid időn belül felveszik önnel a kapcsolatot.

A következő előnyökkel jár, ha a Qjob.hu szakembereihez fordul:

 • bármilyen budapesti címre történő kiszállás
 • a felújítás költségvetésének egyeztetése
 • a felújítás dokumentációjának összeállítása
 • profi csapat összehangolt munkája
 • egyedi belsőépítészeti terv kidolgozása négyszobás lakásra szabva

A Qjob.hu szakemberek egyéni módon vagy csapatban dolgoznak. A csapatmunkának köszönhetően lehetőségük van a felújítást egyszerre több helyiségben egyidőben is elvégezni. Mindemellett minden mester (villanyszerelő, burkoló, belső munkálatokat végző, vízvezeték-szerelő) a feladatát teljes egészében elvégzi.

A felújítási munkálatok határideje

A Qjob.hu szakemberei teljeskörű felújítást, tisztasági festést vagy extra kivitelű felújítást vállalnak téglaépítésű vagy panelházakban. Minden munkálat a legrövidebb határidővel készül el. A határidő a következőktől függ:

 • a felújítást igénylő helyiségek mérete
 • a munkálatok nagysága és volumene
 • a munkálatok összetettsége
 • a foglalkoztatott szakemberek száma

A Qjob regisztrált szakemberei a felújítást az aktuális követelményeknek és szabályoknak megfelelően végzik. Alapos megközelítés és szigorú következetesség jellemzi a munkavégzésüket. Az aljzatkiegyenlítésnél vagy a falak felületkezelésénél figyelembe veszik az anyagok teljes száradási idejét. A weboldalon nyilvántartott profi szolgáltatók féltik a hírnevüket és minden munkálatot legjobb minőségben végzik és betartják a megbeszélt határidőket.

Munkamenet

A Qjob.hu szakemberei összeállítják a teljes árajánlatot és megkötik a szerződést. Az árajánlatban rögzítésre kerül minden költség, ami alapján megtervezhető a felújítása költségvetése. Igény esetén a felületen regisztrált szakértők kidolgozzák a belsőépítészeti tervet minden helyiség számára és egyeztetik a lakás belső terének átrendezését.

A Qjob mesterei precízen és kedvező áron végzik el a melegburkolást akár laminált padló, akár parketta vagy egyéb padlóburkolásról legyen szó. Kialakítanak boltívet a kívánt helyen vagy elvégzik a falak felületkezelését a megrendelő kívánsága szerint. A Qjob weboldalon regisztrált szakemberek különböző helyiségek felújítást vállalják: lakószobákat, vizesblokkokat, konyhákat, előszobákat vagy lakások mellékhelyiséget alakítják át. A felújítás eredménye mégis egy egységes stílust fog képviselni.

A Qjob felületen szolgáltatásaikat kínáló mesterek megbeszélés alapján a felújítási munkálatok alatt keletkezett építési törmeléket és szemetet elszállítják és kitakarítják a területet. A szakértők mindig készek egy átfogó konzultációra, valamint minden felújítási munkafolyamatra vonatkozó átfogó ismertetésre. A felújítást végző szakemberek a munkálatokat kulcsrakész állapotban adják át. Lebonyolítják a helyiségek mérését és bejárását, majd a következőket végzik el:

 • elöregedett burkolatok eltávolítása a felületekről: festék, csempe, vakolat; a szaniterek leszerelése; nyílászárók bontása
 • villanyszerelési munkálatok (újrahuzalozás vagy javítási munkálatok, kapcsolók és konnektorok szerelése)
 • falfelületek kiegyenlítése, aljzatkiegyenlítés, vakolás, glettelés, simítás és egyéb anyagokkal történő további kezelés
 • álmennyezetek szerelése, többszintes gipszkarton szerkezetek kialakítása, padlózat burkolása
 • fűtőtestek, vízvezeték hálózat és szennyvíz-csatorna cseréje
 • falak külső vagy belső szigetelése

A Qjob szakemberek megbeszélés alapján segítenek kiválasztani és beszerezni a bútorokat és kiegészítőket a megvalósítani kívánt belsőépítészeti tervhez. Leszállítják a szükséges anyagokat és elvégzik a rakodást.

Hogy szerezzünk tudomást a szakértők díjairól?

Minden Qjob felületen regisztrált szakember hatalmas tapasztalattal rendelkezik a szakterületén. Garantálják a felelősségteljes hozzáállást, a korrekt munkavégzést a szerződésben rögzített határidőket betartva és mindezt elérhető áron. Mindig van lehetősége pontosítani a szakértők díjait és elvégezni számításokat egyéni tényezők figyelembevételével.

Egy négyszobás lakás felújítást a Qjob weboldalon regisztrált szakemberek igen kedvező áron ajánlják. A teljes díjazás néhány befolyásoló tényezője:

 • összetettebb kiegészítő berendezés alkalmazása
 • munkavégzésre adott idő vagy sürgősség
 • a felhasználandó fogyóeszközök és építőanyagok ára
 • kiegészítő vagy menet közben felmerülő munkálatok (tervegyeztetések vagy hálózatok, közműrendszerek kiépítése)

Külön tételként szerepelnek az árajánlatban a szakosodott mesterek díja (villanyszerelők, vízvezeték-szerelők). Az általuk ajánlott árakat a felújítási munka nagyságrendje határozza meg. Néhány szakértő fix, négyzetméter alapján meghatározott áron dolgozik. Fontos, hogy minden feltételt egyeztessünk előzetesen és rögzítsük a megfelelő dokumentációban. A Qjob.hu szakemberek készek kedvező áron nyújtani szolgáltatásaik teljes választékát magas minőséget garantálva.

Hirdesse meg feladatát és megrendelését már most. Adja meg az önnek elfogadható árat és a Qjob.hu szakértői rövid időn belül nekilátnak az elvégzendő munkálatoknak. Egy négyszobás lakás felújítása Budapesten professzionális szinten és kedvező áron lesz elvégezve.

Több mint 2913 szaki várja megrendelésedet!

Budapest mely kerületében találhatok szakembert "Négyszobás lakás felújítása" kategóriában

Válassz kategóriát!