Ötszobás lakás felújítása Budapesten

Válasszon megbízható mestereket közvetítők nélkül, és takarítson meg akár 40%-ot a kiadásokból!

 1. Hozzon létre feladatot
 2. Már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válassza ki a legjobb szakértőt
Ötszobás lakás felújítása
 • Ötszobás lakás felújítása Budapest a Qjob.hu weboldalon.
 • Weboldalunk segítséget nyújt abban, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja tapasztalt szakemberét a szükséges feladatra.
 • Hozzon létre feladatot és a már jól bevált szakértők felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.
Több mint 2958 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 152

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 2958 profi várja megrendelésedet!

Forduljon bizalommal a Qjob szakembereihez, ha kedvező áron szeretné felújítani ötszobás lakását. A weboldalon megtalálhatóak különböző méretű lakások felújítását vállaló építőipari cégek és egyéni szakemberek egyaránt. Látogasson el a Qjob weboldalra és hozzon létre feladatot, így tapasztalt mesterekre találhat és tájékozódhat a felújításra vonatkozó árakról. A keresés rövid ideig tart, gyorsan megtalálja akit keres.

Milyen belső munkálatokat végeznek a Qjob szakemberei?

A Qjob felületen regisztrált szakemberek professzionális szinten felújítanak Budapesten bármilyen épülettípusban (panel, faszerkezet, téglaépítésű) található ötszobás lakást. A Qjob szakértői munkájuk során nem csak az építőipari normákat és szabályokat veszik figyelembe, hanem a megrendelő minden kívánságát is.

A szakemberek elfogadható áron végeznek bármilyen nehézségű és típusú felújítást egy ötszobás lakásban:

 • tisztasági festés
 • teljeskörű felújítás
 • extra kivitelű felújítás

Egy tisztasági festés magába foglalhatja a padlóburkolat cseréjét, kisebb átalakítást a szobák stílusában, tapétázást és a mennyezet festését.

Egy ötszobás lakás teljeskörű felújítása már a belső terek teljes átalakítását is jelentheti. A Qjob szakemberei szükség esetén lebontják a régi falakat, új válaszfalakat építenek gipszkartonból, fából vagy más korszerű anyagokból, elvégzik az újrahuzalozást, beszerelik az új szanitereket.

Egy extra kivitelű felújítás esetén a Qjob szakértői kidolgozzák az egyedi belsőépítészeti tervet és annak megfelelően végzik el a munkálatokat, beleértve a boltívek építését, az álmennyezet szerkezetének kialakítását, áthidalók cseréjét, villanyszerelést. A belsőépítészeti tervek készítését és az ötszobás lakás felújítását érdemes a Qjob szakembereire bízni, ez jelentős időmegtakarítást jelent.

Hogyan számítsuk ki egy helyiség felújításának árát?

A Qjob mestere a belső munkálatokhoz egy optimális változatot fog választani figyelembe véve a tervezett költségvetést. A végleges összege egy budapesti ötszobás lakás felújítása esetén sokban függ a munkálatok mennyiségétől, fajtáitól és összetettségétől. Az árat befolyásoló tényezők:

 • egyedi design- és belsőépítészeti terv készítése
 • a felhasználandó építőanyag költsége
 • kiegészítő munkálatok és szolgáltatások: beszerzés, logisztika, takarítás, szemét elszállítása

Válassza ki az önnek megfelelő szakembert és a megbeszélt időpontban a szakértő elvégzi a bejárást, megállapítja a munkálatok nagyságrendjét és típusát, majd ezt követően rendelkezésére bocsátja a kalkulációt egy ötszobás lakás felújítására és előkészíti a szükséges dokumentációt.

Több mint 2958 szaki várja megrendelésedet!

Budapest mely kerületében találhatok szakembert "Ötszobás lakás felújítása" kategóriában

Válassz kategóriát!