Tisztasági festés Budapesten

Tisztasági festés

Tapasztalt szakembert keres?

 1. Hozzon létre feladatot
 2. Már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válassza ki a legjobb szakértőt
Tisztasági festés
 • Tisztasági festés Budapest a Qjob.hu weboldalon.
 • Weboldalunk segítséget nyújt abban, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja tapasztalt szakemberét a szükséges feladatra.
 • Hozzon létre feladatot és a már jól bevált szakértők felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.
Több mint 3160 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 168

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 3160 profi várja megrendelésedet!

Forduljon bizalommal a Qjob felületen található szakemberekhez, ha többlakásos házban levő otthona helyiségein szeretne változtatni és tájékozódni kíván a tisztasági festés áraival kapcsolatban. Mestereink által budapesti lakásában elvégzett tisztasági festést kiváló eredmény és legjobb ár-érték arány jellemzi.

Rendelje meg szakemberek segítségét ezen a weboldalon az űrlap kitöltésével. A tisztasági festés árait megtekintheti szakembereink árlistájában. Az árlisták tartalmazzák az extra kivitelű felújítás hozzávetőleges költségeit is.

Budapesti garzonlakás felújításának igénye vagy annak átalakítása esetén forduljon bizalommal a Qjob.hu szakembereihez a weboldal üzenőfelületén vagy keresse meg telefonon őket. A mesterek gyorsan válaszolnak a megrendeléssel kapcsolatos megkeresésekre. Válassza ki szakemberét, aki megbeszélt időpontban házhoz jön. Ha sürgősen szüksége van segítségre, a szakember pár órán belül rendelkezésre fog állni.

Nagy tapasztalattal rendelkező egyénileg dolgozó szakemberek precízen és pontosan végzik el irodák és lakások méréseit, elvégzik a kalkulációt, árajánlatot adnak, megírják a szerződést és professzionális szinten elvégzik a felújítást.

A munkavégzés díjai és árai

Tekintse meg a Qjob szakember árlistáját, hogy megtudja, mennyibe kerül egy alacsony költségvetésű tisztasági festés. Az árlistában négyzetméterárak vannak megadva. Egy 30-40 m2 garzonlakás vagy iroda tisztasági festésének vagy kisebb felújításának átlagára a következőktől függ:

 • helyiségek mérete
 • munkavégzésre adott idő vagy sürgősség
 • szerződés egyéb feltételei

Alacsony költségvetésű felújítások

Egy kisméretű garzonlakás komplex tisztasági festés esetén a Qjob szakemberei kiemelt figyelemmel végzik a felújítási munkálatokat. Odafigyelnek a minőségre, precízen dolgoznak és betartanak minden műszaki követelményt. Kérjen előzetes árajánlatot a helyiségek felújítására a szolgáltatótól, így tájékoztatva lesz a végösszeget és költségeket illetően.

A közzétett árlistában a tisztasági festés átlagárait adják meg. A felújítást végző szakember helyszínre történő kiszállása bármilyen időpontra megbeszélhető. Az alacsony költségvetésű felújítás Budapesten a következő munkálatokat jelenti:

 • falfelületek és mennyezet tisztítása, elöregedett burkolat eltávolítása
 • az elektromos berendezések javítása, bontása és szerelése
 • felületek festése, színezése
 • aljzat felújítása és padlóburkolás
 • tapétázás
 • extra kivitelű felújítás minden helyiségben
 • nyílászárók felújítása

Professzionális felújítási munkálatok

Napjainkban már nem szükséges rengeteg időt eltölteni különféle felületeken keresve olcsó szolgáltatásokat: hozzon létre feladatot a Qjob weboldalon és gyorsan választ kap kérdéseire. A Qjob.hu weboldalon regisztrált egyénileg dolgozó mesterek vagy felújításra szakosodott cégek kedvező áron elvégeznek bármilyen felújítási munkálatokat 46 m2 -nél nagyobb lakásokban.

A magasan képzett Qjob szakemberek gyorsan és kiváló minőségben nyújtják a következő szolgáltatásokat:

 • a felújításhoz vagy építkezéshez szükséges anyagok leszállítása a lépcsőház bejáratáig
 • felújítási munkálatok teljes ciklusának elvégzése
 • az építési törmelék elszállítása a lakásból

A szakemberek minden felújítási munkálatot felelősségteljesen és tisztességesen végeznek. A kivitelhez korszerű felszerelést és szerszámokat használnak. A mesterek sürgős eseteket is elvállalnak, elvégzik a felújítási munkálatokat kész tervek alapján, összeállítanak egy áttekinthető árajánlatot. A Qjob szakemberei figyelembe veszik kívánságait és lehetőségeit a felújítás anyagi keretét illetően és ahhoz mérten adnak ajánlatot vagy végzik el a munkát. Ahhoz, hogy előzetesen megismerjük a várható összegeket, érdemes egyeztetni a mesterrel a megrendelés fontos részleteit.

Szolgáltatás megrendelése Qjob.hu szakembertől

Olvassa el a Qjob mesterek hirdetéseit. Így a legmegfelelőbb szakembernek adhatja le megrendelését a szükséges szolgáltatás elvégzéséhez. Válaszhatja a feladat létrehozását is a Qjob.hu weboldalon. A mester bármilyen időpontban házhoz jön. A szakemberek minden lakásfelújítás típusát magas minőségben és profi módon végzik el. A legkorszerűbb anyagok és felszerelés használata jelentősen lerövidíti a felújítás idejét tisztasági festés esetében.

A Qjob.hu weboldalon regisztrált egyénileg dolgozó mestereknek és cégeknek leadott megbízások előnyei:

 • a legújabb technológiai megoldások alkalmazása
 • az árak egyeztetésének lehetősége
 • képzettség, profizmus

Ha változtatást, felújítást szeretne otthonában, tájékozódjon a tisztasági festés pontos árairól a Qjob weboldalon. Kereshet a hirdetések közt vagy kérdezhet személyes kapcsolatfelvétel útján közvetlenül a szakembertől. A szakértők bármikor rendelkezésre állnak és válaszolnak kérdéseire, készek segíteni egy kedvező árú teljeskörű felújításban.

Rendeljen alacsony árú, de minőségi szolgáltatást. Az űrlapot és megrendelőt ezen a weboldalon töltheti ki. Az kiválasztott mester házhoz jön Budapesten vagy Pest megyében és gyorsan elvégzi a szükséges számításokat. A tisztasági festés ára tartalmazza a felhasznált anyagok és fogyóeszközök árát és kiegészítő szolgáltatások díját

Több mint 3160 szaki várja megrendelésedet!