Nappali helyiségek felújítása Budapesten

Nappali helyiségek felújítása

Tapasztalt szakembert keres?

 1. Hozzon létre feladatot
 2. Már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válassza ki a legjobb szakértőt
Nappali helyiségek felújítása
 • Nappali helyiségek felújítása Budapest a Qjob.hu weboldalon.
 • Weboldalunk segítséget nyújt abban, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja tapasztalt szakemberét a szükséges feladatra.
 • Hozzon létre feladatot és a már jól bevált szakértők felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.
Több mint 3160 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 168

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 3160 profi várja megrendelésedet!

Használja a Qjob szolgáltató felületet, hogy megtudja, mennyibe fog kerülni a nappali felújítása Budapesten. A Qjob.hu weboldalon regisztrált budapesti vállalkozások, mesterek és szakemberek igazán jó minőségű és gyorsan elvégezhető felújításokat kínálnak nappali szobákhoz. Készek használt lakásokat, újépítésű otthonokat vagy kertes házakat is átalakítani és felújítani.

Hogyan lesznek elvégezve a felújítási munkálatok?

A Qjob weboldalon regisztrált tapasztalt szakemberek alaposan át fogják gondolni a belső tér kialakítását és megjelenését, a szobák elhelyezkedését. Fontos, hogy tágas, kényelmes teret tudjanak biztosítani egy családi nappaliban, ami sokszor jóval több funkciót tölt be egy átlagos szobánál.

Azok a mesterek, akik a webfelületen kínálják szolgáltatásaikat, mindenképp figyelembe veszik a megjelenésre és a stílusra vonatkozó kívánságait, valamint több javaslatot is tesznek egy nappalira már kész tervek alapján. Ha azt szeretné, hogy nappalija exclusive kialakítást kapjon, a Qjob szakértője ki fog dolgozni egy egyedi belsőépítészeti tervet vagy design látványtervet.

A felújítási munkálatok megkezdése előtt a Qjob.hu szakembere elvégzi a szükséges méréseket, előkészíti a kalkulációt és az árajánlatot, kiszámítja a felújítás teljes költségvetését. Amennyiben a felújítás egy kisebb lakásban lesz, egy profi designer és belsőépítész kidolgozza az átalakítás legoptimálisabb lehetőségeit, hogy minél nagyobb legyen a nappali hasznos területe.

Többfunkciós tér alakul ki, ha egybenyitjuk a nappalit és a konyhát. Az ételkészítés és a pihenőrész területeit el lehet választani egy pulttal, boltívvel vagy mobil térelválasztóval gipszkartonból vagy edzett üvegből. A Qjob felületen regisztrált szakemberek nagyon kedvező áron elvégzik egy vendégszoba bármilyen felújítását:

 • egyszerű tisztasági festés, ami a megjelenés felfrissítését jelenti (a Qjob mesterei eltávolítják a régi festéket, a padlózatot, kiegyenlítik a felületeket és tapétáznak, lefektetik az új padlóburkolatot, megcsinálják a mennyezetet)
 • teljeskörű felújítás, ami már a helyiségek átalakításával jár és a tér újratervezésével, feltételezi a közműrendszerek cseréjét, villanyszerelést (a mesterek eltávolítják a régi burkolatokat, kiegyenlítik az aljzat-, a mennyezet- és falfelületeket, glettelnek, vakolnak, festenek, mázolnak és elvégzik a befejező belső munkálatokat)
 • a nappali szobák extra kivitelű felújítása a modern európai szabványok szerint történik design látványterv alapján. Az extra kivitelű felújítás során magasabb kategóriájú természetes alapanyagok kerülnek beépítésre, a belső tér stílusa leginkább klasszikus, valamint a dekorelemek közül legtöbbször a kandalló jelenik meg.

A Qjob szakértői segítenek a vendégszoba bútorainak kiválasztásában kis alapterületű lakás esetén. A jó választással hasznos területet nyerhet. A szakértelemmel elhelyezett és kiválogatott bútorok sokat emelnek egy helyiségen, akár többfunkcióssá is tehetik azt.

A Qjob.hu szakembereitől megrendelt felújítási munkák előnyei

A Qjob weboldalon képzett belsőépítészek és designerek, belső munkálatokra szakosodott mesterek kínálják szolgáltatásaikat. Nagy tapasztalattal rendelkeznek bármilyen összetettségű felújításokkal kapcsolatban. Garantálják, hogy a felújításra vonatkozó árajánlat pontos számításokon alapszik, valamint vállalják a szerződés szerinti kötelezettségeiket. 

A Qjob.hu szakemberei felelősségteljesen állnak hozzá a projekt megvalósításához, hogy a megrendelt alacsony költségvetésű felújítás vagy elit és extra kivitelű felújítás mindenben megfeleljen elképzeléseinek. Számíthat a következőkre, ha a Qjob.hu regisztrált szakértőitől rendeli meg a felújítást:

 • a nappali szép és ízléses belső kialakítása
 • elérhető árak és díjak nappali szoba felújítására Budapesten
 • egyedi design látványterv és belsőépítészeti terv készítése
 • a mérést végző mester térítésmentes kiszállása

A Qjob mesterek a legjobb minőségű és az egészségre ártalmatlan anyagokat szerzik be. Az anyagok választásánál a szakértő figyelembe veszi az anyagi lehetőségeket és esetleg javasolni fog kedvezőbb árú, de minőségében ugyanúgy kiváló építőanyagokat.

Mennyibe kerül 1 m2 nappali felújítása?

A legjobb ajánlat kiválasztásához nézze át a nappali átalakításának árait különböző felújítást végző budapesti cégek és regisztrált szakemberek árlistájában a Qjob weboldalon. A végösszeg függ a:

 • a felújítás összetettségétől (egy tisztasági festés kisebb költség mint egy extra kivitelű felújítás)
 • nappali méretétől
 • a szoba belső kialakításától

Ahhoz, hogy megrendelje egy budapesti lakásban levő nappali felújítását, töltse ki a Qjob.hu weboldalon található megrendelőt és válassza ki a legjobb feltételeket.

Több mint 3160 szaki várja megrendelésedet!