Nyaraló felújítása Budapesten

Nyaraló felújítása

Tapasztalt szakembert keres?

 1. Hozzon létre feladatot
 2. Már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válassza ki a legjobb szakértőt
Nyaraló felújítása
 • Nyaraló felújítása Budapest a Qjob.hu weboldalon.
 • Weboldalunk segítséget nyújt abban, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja tapasztalt szakemberét a szükséges feladatra.
 • Hozzon létre feladatot és a már jól bevált szakértők felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.
Több mint 3446 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 196

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 3446 profi várja megrendelésedet!

A Qjob.hu weboldalon gyorsan megtalálhatja azokat a budapesti mestereket, akik remek minőségben és nem drágán időre elvégzik vidéki kertes ház vagy nyaraló felújítását. A magasan képzett profi építőipari szakemberek megbeszélt időben elvégzik a bejárást és a méréseket, megcsinálják a kalkulációt és összeállítják a szerződést. Ezt követően elvégzik a felújítást vagy visszaállítást a leghaladóbb technológiák alkalmazásával és a legkorszerű anyagok felhasználásával. A munkálatokat a jóváhagyott terv és költségvetés alapján végzik.

A Qjob szakemberektől megrendelhető munkálatok fajtái és díjazása

A Qjob szolgáltató szakemberei lakások, kertes házak felújítását, nyaralók átalakítását és belső kialakítások elvégzését vállalják Budapesten és Pest megyében. Rendelje meg szolgáltatásaikat, amennyiben kulcsrakész belső munkálatokat szeretne. Egy tisztasági festés keretén belül a Qjob weboldalon regisztrált szakemberek a következőket felújítási munkálatokat vállalják:

 • elavult belső burkolatok és tapéták bontása
 • falfelületek glettelése, színezése
 • hidegburkolás konyhában, vizes helyiségekben
 • fafelületek színezése, kezelése (nyílászárók)
 • padlóburkolatok cseréje, szegélyek felrakása
 • elöregedett szaniterek bontása, újak felszerelése

A részleges felújítás, amelyet a Qjob szakemberei végeznek, a legegyszerűbb és leggyorsabb lehetősége egy otthon megújulásának. A Qjob szakemberek felújításokra ajánlott árai közül a tisztasági festés a legkedvezőbb. A Qjob szakembereknél rendelhető átlagos tisztasági festés ára 000 ft/m2 között mozog.

Vidéki kertes ház vagy nyaraló felújításakor a budapesti Qjob mester figyelembe veszi a legújabb technológiákat és trendeket. Egy ház kulcsrakész felújítása esetén mindez a következőket jelenti:

 • belsőépítészeti terv vagy design látványterv elkészítése, a lakótér újratervezése
 • falrészek teljes vagy részleges bontása vagy cseréje; mennyezet, aljzat és gépészet megújítása
 • újrahuzalozás, fűtésrendszer korszerűsítése
 • szigetelés és külső homlokzat felületkezelése, fedése (szendvicspanel, műanyag burkolat, kő)
 • mennyezet, falak kiegyenlítése, tapétázás, dekorglettelés
 • álmennyezet kialakítása, nyílászárók berakása
 • építkezési terület takarítása

A teljeskörű felújítás ára egy Qjob.hu szakember árlistájában 10000-25000 ft/m2 áron van feltüntetve.

A külső és belső munkálatok során a Qjob szakemberek figyelnek a szabályokban rögzített építőipari szabványok és normák betartására. A Qjob mesterei készek a megrendelő által biztosított anyagokkal dolgozni, de igény esetén elvégzik az anyagbeszerzést megbízható helyeken nagykereskedelmi áron.

A Qjob weboldalon regisztrált szakemberek igény esetén segítenek kiválasztani a bútorokat vagy rendelésre legyártják azokat. Az így készült bútorok tökéletesen illeszkednek a helyiséghez, a stílushoz, betöltik funkciójukat és hosszú élettartamúak. A Qjob.hu szakértőkkel együttműködve komplex szolgáltatásokra számíthat, segítenek az épület külső és belső alakításában, egyéni megközelítést kap és kifogástalan minőséget.

A Qjob.hu felületen keresztül történő szakemberkeresés előnyei

A Qjob weboldalon megtalál minden fontos információt vidéki, kertes ház vagy nyaraló felújításához. Az árlistákból, amelyeket a szakemberek a személyes profiljukhoz mellékelnek, megtudhatja, hogy mennyibe kerül egy felújítás (az árak négyzetméteráron is és felújítási objektumok szerint is fel vannak tüntetve)

A Qjob.hu weboldalon gyorsan találhat felújítást végző szakembert, egyénileg dolgozó mestert vagy építkezési vállalkozást, céget. Töltse ki a megrendelőt és adja meg várható munkálatokat és az elfogadható határidőket. A feladatra hamarosan jelentkeznek azok, akik készek teljesíteni a megrendelést. Önnek csak ki kell választania azt a szakembert, akinek a feltételei és árai leginkább megfelelnek.

Kiválaszthatja önállóan a szakembert. Ismerkedjen meg a regisztrált szakértőkkel a személyes profiljuk alapján, tekintse meg portfóliójukat, olvassa el a korábbi megrendelők visszajelzéseit, akik már igénybe vették a mesterek szolgáltatásait. Válassza ki közülük azt a profit, aki az önnek legkedvezőbb áron, kiváló minőségben és időre elvégzi hétvégi vagy budapesti kertes háza, nyaraló felújítását.

Több mint 3446 szaki várja megrendelésedet!
© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu