Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, András vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
nem ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
Facebook
hozzárendelt
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Üdvözlöm én Kovács András vagyok és vállalom :Ajtók, nyílás zárók ,gázcsövek,Radiátorok,Fa kerítések csiszolását és Mázolását, Galériák csiszolását és Lakkozását Budapest területén.Munka díjaim Magában foglalják:Az anyagot ami Minőségi Zománc festék,Minőségi Lazúr csiszolópapír, Gép a csiszoláshoz és további eszközök. És munka végeztével felmosás. Tisztasági Festés esetén, Bútormozgatás,Takarítás és fóliázás az árban.-Fa Galéria Csiszolása, és Mázolása, Minőségi Színtelen Lakkal.-Árakkal kapcsolatban kérem keressenek email ben!-Köszönöm ha elolvassa, és remélem hamarosan Mázolhatok Önnél. Tisztelettel és Üdvözlettel: Kovács András. -Telefonon elérhető vagyok reggel 8 -tól este 22:00- igEgyedi Kedvezmények melyek máshol Nincsenek!-9.kerületi Lakosoknak 20% kedvezmény a Szoba festés m2 árából.- Pénteki kedvezmény 20% a Szoba Festés m2 árából, -60 év felett, Nyugdíjas kedvezmény a Szoba Festés árából 20% ,-Hétvégi Kedvezmény 20% a Kerítés Lekenés, és csiszolás Árából: - Pénteki, és Szombati ,munkavégzés esetén! Számlázás megoldott. ezen a számon elérhető vagyok (06202653772)Továbbá Bontást is vállalok: Aljzatbeton bontást kézi erővel .10 cm es vas nélkülit: 3000 ft/m2 áron amiben van vas szerelés azt:5000 ft /m2 áron.( 10 cm vastagságút) Lehet 20- cm es -30 cm es és 40 cm es vatagság is!!!Gyorsan és Hatalmas erőt bevetve dolgozok!

A következő kategóriákban vállal feladatot

Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (2)
Festés, gipszkartonozás, tapétázás , Ajtó, zárjavítás
Takarítás, házi- és ház körüli munkák
Takarítás, házi- és ház körüli munkák (3)
Gondnokság, lépcsőház takarítása, Üzletihelyiségek takarítása, Háziállat gondozása, állatorvos

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Festés, gipszkartonozás, tapétázás  megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk András.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Festés, gipszkartonozás, tapétázás  terén. András egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be András ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Festés, gipszkartonozás, tapétázás  szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu