Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Győri vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
Facebook
hozzárendelt
Google
hozzárendelt
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Eredeti szakmám elektrolakatos, de nagyon sokféle dologhoz értek, talán csak a kőműves munka nem áll közel hozzám. Víz, villanyszerelés, lakatos munkák nem okoznak gondot. Kis cégem van, amiben kertész végzettségű nagy fiammal dolgozunk, ezért a kertépítés, kert gondozás is a profilunkhoz tartozik. https://www.facebook.com/Sziporom/

A következő kategóriákban vállal feladatot

Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (5)
Ezermester, Vízvezetékszerelő, Villanyszerelő, Bútorszerelés, bútorfelújítás, Ajtó, zárjavítás
Takarítás, házi- és ház körüli munkák
Takarítás, házi- és ház körüli munkák (1)
Kertész
Háztartási gépek üzembe helyezése és javítása
Háztartási gépek üzembe helyezése és javítása (3)
Mosó- és szárítógépek, Mosogatógépek, Tűzhelyek

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Érd városában? Itt van, mondjuk Győri.

Ő egy szakember, aki Érd és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. Győri egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Győri ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot