Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Ferenc vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
nem ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
Facebook
hozzárendelt
Google
hozzárendelt
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Szép napot! Vállalkozásom villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok végzésével foglalkozik mint..-Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálat-Erősáramú berendezések tűzvédelmi felülvizsgálata-Kéziszerszámok felülvizsgálata- Gázkészülék beüzemeléshez Eph bizonylat készítésKeressenek bizalommal!

A következő kategóriákban vállal feladatot

Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (3)
Generálkivitelező, Villanyszerelő, Biztonsági rendszerek
Műszaki cikkek üzembe helyezése és javítása
Műszaki cikkek üzembe helyezése és javítása (1)
Egyéb

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Esztergom városában? Itt van, mondjuk Ferenc.

Ő egy szakember, aki Esztergom és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. Ferenc egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Ferenc ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot