Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Gergely vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
nem ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
Facebook
hozzárendelt
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Üdvözlöm Mácsik Gergely vagyok Erdész/Gépész technikus - ipari alpinista - távközlési szakember. Mogyoródon lakom számlaképes vagyok és szivesen dolgoznék magánszemélyeknek ablakmosástól a fakivágáson át az informatikai eszközök épitésén/telepitésén keresztül tetők javitását, verébléc festését végzem magabiztosan szakszerűen saját eszközökkel . keressenek bizalommal.

A következő kategóriákban vállal feladatot

Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (3)
Tetőfedés, homlokzati munkák, Hegesztő munkák, Biztonsági rendszerek
Takarítás, házi- és ház körüli munkák
Takarítás, házi- és ház körüli munkák (1)
Ablaktisztítás
Számítógép szerviz
Számítógép szerviz (5)
Számítógépek, laptopok javítása, Windows, Linux telepítése, Internetbeállítás, Wi-Fi, Alkatrészek javítása, cseréje, Adatmentés
Műszaki cikkek üzembe helyezése és javítása
Műszaki cikkek üzembe helyezése és javítása (1)
TV, játékkonzol, DVD, házimozi
Autó- és motorszerviz
Autó- és motorszerviz (2)
Autókarbantartás, Motorok és robogók szervizelése

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Mogyoród városában? Itt van, mondjuk Gergely.

Ő egy szakember, aki Mogyoród és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. Gergely egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Gergely ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot