Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, László vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
nem ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
Facebook
hozzárendelt
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Több mint 20 éves tapasztalattal végzünk szobafestés,kültéri festés és faldekorációs munkálatokat a megrendelőink számára. Számunkra a legfontosabb a Megrendelőink elégedettsége,a legnagyobb elismerés számunkra a megrendelői továbbajánlás. A legtöbb festővel ellentétben az árainkat nem négyzetméter és folyóméter számítások alapján alakítjuk ki! Szolgáltatásaink közé tartoznak az általános szobafestés,tisztasági festés,zománcfestés,faszerkezetek kül-és beltéri festése festése,vályogházak kül-és beltéri mészfestése,valamint speciális igényeknek megfelelő design festést (faldekoráció) is vállalunk, melyeket festőművészekkel közösen együttműködve hajtunk végre.Adott esetben, hétvégi vagy az éjszakai munkavégzést is vállalunk megrendelőink számára. A munkálatokat Budapesten és vonzáskörzetében végezzük.Ingyenes felmérésért,forduljon hozzánk bizalommal!Kérdését elküldheti emailben a kela.paint@gmail.com címre.Mobil:+36205488513Ha nem vennénk fel,akkor Viberen is kérhet visszahívást!Csak írjon egy üzenetet!Keressen minket a Facebookon is!www.festes.ucoz.hu

A következő kategóriákban vállal feladatot

Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (1)
Festés, gipszkartonozás, tapétázás 

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk László.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. László egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be László ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek