Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Miklós vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Az alábbiakban néhány mondatban bemutatjuk vállalkozásunkat.Melyből látható, hogy rutinos, tapasztalt szakemberekként végezzük tevékenységünket.Több mint 35 éves tapasztalattal rendelkezünk a villanyszerelési szakmában. Több évtizede építünk földfelszíni, kábeltévés és műholdas antenna rendszereket. Ezeknek a javítását, üzemeltetését is vállaljuk. E tudás és tapasztalat birtokában vállalunk: Villanyszerelést: • családi házak, társasházak, nyaralók teljes kivitelezését.•Az elektromos hálózat felújítását, vezetékek cseréjét .Elektromos fűtés: infrapanel ,fűtő panel,rendszerek kiépítése,beszerzése , Antennaszerelést: Egyedi antennák szerelését, javítását. Szállodák, apartmanok, társasházak antenna rendszerének kivitelezését, javítását.Kaputelefonok, kapuk, garázsajtók elektromos kiépítését. Kérjen árajánlatot! Ingyenes helyszíni felmérés!TEL:36 30 33 49741

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Székesfehérvár városában? Itt van, mondjuk Miklós.

Ő egy szakember, aki Székesfehérvár és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. Miklós egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Miklós ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu