Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, József vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
nem ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
Facebook
hozzárendelt
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

A nevem Rozálek József lakatos és hegesztő szakmunkás bizonyítvánnyal rendelkezem. Első sorban vasszerkezeti munkákat vállalok kapuk, kerítések, korlátok, rácsok, trapéz lemez kerítés vagy kapu, akár kovácsolt vas jellgűt is, saját szerszámokkal rendelkezem. A referencia képek pedig a munkáimról. Ha tetszenek a munkáim keress bizalommal.

A következő kategóriákban vállal feladatot

Futárszolgálat
Futárszolgálat (2)
Autós futár, Csomagküldés (egyéb csomagkézbesítés)
Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (4)
Ezermester, Hegesztő munkák, Építkezés, Egyéb
Autó- és motorszerviz
Autó- és motorszerviz (4)
Autókarbantartás, Karosszériajavítás, Kerékpárjavítás, Egyéb

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Jászberény városában? Itt van, mondjuk József.

Ő egy szakember, aki Jászberény és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. József egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be József ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek