Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Masszívház vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
nem ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
Facebook
hozzárendelt
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Köszönjük érdeklődését!                         Új otthonunk minőségéről már az szerkezetépítő cég kiválasztásakor döntést hozunk!Ha kézhez vesszük álmaink otthonának tervét, hamar azon kapjuk magunkat, hogy a falak színét tervezgetjük, vagy éppen csempét választunk a konyhába, pedig még egy kapavágás sem történt. Természetesen az izlésünknek megfelelő enteriőr kialakítása is rendkívül fontos, azonban a burkolatokon, színeken és elrendezésen később is változtathatunk. Előfordul, hogy kevés figyelmet kapnak ilyenkor a fundamentumok és további szerkezeti elemek, pedig ezek szakszerűtlen kivitelezése utólag már nehezen javítható. Gyakran találkozunk tervhez képes odébb ásott sávalapokkal, elméretezett alapterülettel, elrontott szintmagassággal, hőhidas, vagy statikailag rosszul kivitelezett (néha életveszélyes) szerkezeti megoldásokkal. Ezen hibák - ha még viszonylag időben fény derül rá, akkor is - általában a "többmilliós tévedés" kategóriájában orvosolhatók (vagy úgy sem), de ebből adódnak például a kulcsrakész állapothoz közeli eszmélések, mikor nem fér be a kád, vagy a rajz szerint kicentizett bútoraink, illetve jóval a beköltözés után derül ki, hogy a vízszigetelés megsérült és ázik a fal, ezért, vagy hőhíd miatt penészes a sarok, netán télen a teraszajtó közelében lefagy a talpunk a szobában.Egy házzal általában hosszú évekre elköteleződünk, nem mindegy tehát, hogyan alapozzuk meg ezt. Profi szakemberek által készített szerkezettel nem csak bosszúságoktól kíméljük magunkat, hanem gyakran anyagilag is kifizetődőbb lesz a végére. (Beleértve itt a nem megfelelő, vagy hiányzó munkaeszközökkel, kevés szaktudással elvégzett gyenge minőségű munkán túl az időben be nem szerzett, vagy megmaradó anyagok, átgondolatlan anyagmozgatás, rossz szervezés, más szakiparok ebből adódó többletmunkája miatt adódó késéseket, költségeket és egyéb következménykárokat is.)Cégünk széles körű eszközparkkal, kellő szaktudással, több mint 20 év szerkezetépítési tapasztalattal, helyi referenciákkal várja Önt!

A következő kategóriákban vállal feladatot

Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (4)
Generálkivitelező, Kőműves, Építkezés, Egyéb

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Nagycenk városában? Itt van, mondjuk Masszívház.

Ő egy szakember, aki Nagycenk és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. Masszívház egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Masszívház ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek