Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Zsolt vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
nem ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

UZS Generál Kft vállal új építésű társasházak és családi házak teljes mértékü vizszigetelését:- Lapostető-szigetelés- Tetőszigetelés- Vízszigetelés- Bitumenes szigetelés- Teknőszigetelés- Pinceszigetelés- Falszigetelés.- Teraszszigetelés- PVC szigetelésFő profilunk a bitumenes lemezzel történő vízszigetelés.Munkáink javarészt új lapostetők kivitelezéséből és felújításából tevődik össze.Cégünk építész vezetésével üzemel, megfelelő kivitelezői engedélyekkel és felelős műszaki vezetési ismeretekkel, műszaki ellenőri minősítéssel rendelkezik.Referencia munkáink:https://www.facebook.com/olcsotetoszigeteles/https://www.facebook.com/zoldtetoszigeteles/Elérhetőségeink:Weboldal: http://olcsotetoszigeteles.hu/Telefon: +36 70 600 52 74E-mail: uzskmi@gmail.com

A következő kategóriákban vállal feladatot

Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (1)
Tetőfedés, homlokzati munkák

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Vác városában? Itt van, mondjuk Zsolt.

Ő egy szakember, aki Vác és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. Zsolt egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Zsolt ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot