Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Norbert vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
nem ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
Facebook
hozzárendelt
Google
hozzárendelt
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Üdvözlöm,Benkő Norbert vagyok és köszönöm szépen, hogy elolvassa a bemutatkozásomat. Informatikai területen szereztem képesítést, ami kiterjed asztali számítógépek építésére, szervizelésére, karbantartására, notebookok javítására, hálózatok építésére és felügyeletére, honlapok készítése és üzemeltetése sem áll távol tőlem.Számos épített számítógép, megjavított notebook és elkészített honlapot tudhatok már a hátam mögött a 2009-ben megszerzett minősítő/felhatalmazó bizonyítványom óta.Ezeken felül hobby szinten írtam újságcikkeket az agrárium vezető folyóirataiba is, illetve műszaki beállítottságomat tekintve szeretek barkácsolni, ami néha jól jöhet bútorok "építésénél".

A következő kategóriákban vállal feladatot

Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (3)
Ezermester, Parkettázás, hidegburkolás, melegburkolás, Bútorszerelés, bútorfelújítás
Virtuális asszisztens
Virtuális asszisztens (4)
Szövegírás, szövegszerkesztés, Internetes kutatás, adatgyűjtés, Irodai munka (Excel, Word stb.), Prezentáció készítése
Számítógép szerviz
Számítógép szerviz (9)
Számítógépek, laptopok javítása, Windows, Linux telepítése, Vírus eltávolítása, Internetbeállítás, Wi-Fi, Alkatrészek javítása, cseréje, Adatmentés, Szkennerek, nyomtatók üzembe helyezése, szervizelése, Tanácsadás és képzés, Egyéb
Webfejlesztés
Webfejlesztés (2)
Honlapkészítés, Honlapkarbantartás

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Gödöllő városában? Itt van, mondjuk Norbert.

Ő egy szakember, aki Gödöllő és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. Norbert egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Norbert ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot