Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, F. Balázs vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
nem ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Épület villamossággal,villanyszereléssel,és minden ami ebbe bele tartozik,tartozhat,vállalom,saját szerszámmal,sok év tapasztalattal,teljes garaciával az el végzett munka után.gyenge árammal is foglalkozom(videós és sima kapu telefon telepités,üzembe helyezés)mérő órától bármit meg tudok csinálni,felmérés után ár ajánlatot adva.keressen bizalommal,Üdvözlettel Falcsik Balázs

A következő kategóriákban vállal feladatot

Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (1)
Villanyszerelő
Háztartási gépek üzembe helyezése és javítása
Háztartási gépek üzembe helyezése és javítása (5)
Mosogatógépek, Tűzhelyek, Elszívók, Klímák, Vízmelegítők, kazánok, bojlerek

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Szigetszentmiklós városában? Itt van, mondjuk F. Balázs.

Ő egy szakember, aki Szigetszentmiklós és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. F. Balázs egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be F. Balázs ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu