Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Dávid vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
nem ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Tiszteletem!10 éves szakmai tapasztalattal rendelkező villanyszerelő vagyok. Többnyire családi házak, lakások villanyszerelési felújítása-kiépítése a tevékenységi köröm."Az a normális ha mindenhol minden működik"Számomra nem csak a nagyobb munkák az érdekeltek hanem a kisebb feladatok is.Konnektor-kapcsoló csere, lámpa felszerelés vagy csere. Valamiért nem működik a konnektor vagy világítás, ezek hibáinak felkeresése-javítása.Elektromos gépek bekötése, beüzemelése.Ha villanyszereléssel kapcsolatban kérdés merülne fel vagy segítségre van szüksége bizalommal keressen fel.Üdvözlettel:M.Dávid

A következő kategóriákban vállal feladatot

Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (2)
Villanyszerelő, Építkezés
Háztartási gépek üzembe helyezése és javítása
Háztartási gépek üzembe helyezése és javítása (8)
Sütők, Elszívók, Vízmelegítők, kazánok, bojlerek, Varrógépek, Vasalók, gőztisztítók, Mikrohullámú sütők, Konyhai kisgépek, Egyéb

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Dávid.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. Dávid egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Dávid ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu