Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, H.Kálmán vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra
A Felhasználó törölte profiloldalát – július 27, 06:07.

Bemutatkozás

Székesfehérvár és környékén vállalok festést, mázolást, tapétázást illetve homlokzatfestés.Székesfehérváron végeztem a Vörösmarty Szakképző intézetben, egyéni vállalkozóként dolgozom és természetesen számlaképes vagyok.Megszüntetem lakása penészedését illetve ha ablakot vagy ajtót cseréltek a szükséges kisebb javítási munkálatokat is szívesen elvégezem. Természetesen árajánlatot adok viszont nagyon fontos számomra az elvégzendő munka megtekintése ezért keressen 30/284-6961 telefonszámon.

A következő kategóriákban vállal feladatot

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk H.Kálmán.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. H.Kálmán egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be H.Kálmán ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek