Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, SHOAIB HANIF vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra
A Felhasználó törölte profiloldalát – július 14, 11:07.

Bemutatkozás

My name is Shoaib Hanif. Currently I am pursuing Masters in Tourism Management from Budapest Business School. I am a Stipendium Hungaricum Scholarship Holder. I always stay positive and creative for multiple tasks. Moreover, I put my hard and smart work efforts for carrying out the work more smoothly and efficiently.

A következő kategóriákban vállal feladatot

Futárszolgálat
Futárszolgálat (6)
Biciklis futár, Vásárlás, szállítás, Expressz futár, Élelmiszer-kiszállítás, Ételrendelés, Csomagküldés (egyéb csomagkézbesítés)
Takarítás, házi- és ház körüli munkák
Takarítás, házi- és ház körüli munkák (4)
Takarítás, Gondnokság, lépcsőház takarítása, Üzletihelyiségek takarítása, Ablaktisztítás
Rendezvények és promóciók
Rendezvények és promóciók (5)
Rendezvényszervező, Reklámanyagok terjesztése, Promóter, Partydekoráció, Egyéb
Üzleti szolgáltatások
Üzleti szolgáltatások (3)
Idegenvezetés, Könyvelés, Egyéb
Korrepetálás és oktatás
Korrepetálás és oktatás (5)
Iskolai előkészítő, Angol nyelv, Egyetemistáknak, Szakdolgozatok és publikációk, Egyéb

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk SHOAIB HANIF.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. SHOAIB HANIF egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be SHOAIB HANIF ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek