Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Tamás vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Villanyszerelés és egyéb szerelési munkákat vállalok Budapesten és környékén-Beüzemelés (villanytázhelyek, villanybojlerek, elektromos fűtőtestek)-Biztonsági munkálatok (érintésvédelmi relé beépítése, meglévő relék cseréje, elosztótáblák cseréje, karbantartás, felülvizsgálat)-Hibaelhárítás (zárlatveszély megszüntetése, leégett elosztók cseréje, kisebb villanyszerelési munkák)-Hálózat bővítése (elosztótábla cserék, biztosítékok cseréje, lámpák, kapcsolók-, dugaljak cseréje)-Villámvédelem (villámhárító rendszerek kiépítése, túlfeszülség levezető beépítése, meglévő rendszerek ellenőrzése)-Villamos hálózat felújítása, karbantartás, kialakítás

A következő kategóriákban vállal feladatot

Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (4)
Ezermester, Villanyszerelő, Bútorszerelés, bútorfelújítás, Ajtó, zárjavítás

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Pomáz városában? Itt van, mondjuk Tamás.

Ő egy szakember, aki Pomáz és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. Tamás egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Tamás ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot