Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Dávid vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
nem ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Üdvözlöm! Az építőiparban jelen vagyunk több mint 10 éve. Fő profilunk aszfaltozás, térkövezés, szegélyezés közműépités mélyépítés, kertépítés, ásás stb. Mivel ország szerte dolgozunk ezért az építőipar több ágiban is ismertek vagyunk ezért olyan munka nincsen amit nem tudunk megvalósítani. Számos helyen megfordultunk már, referencia munkáinak vannak! Köszönöm bizalmukat.

A következő kategóriákban vállal feladatot

Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (6)
Ezermester, Generálkivitelező, Festés, gipszkartonozás, tapétázás , Kőműves, Építkezés, Egyéb
Takarítás, házi- és ház körüli munkák
Takarítás, házi- és ház körüli munkák (1)
Kertész

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Festés, gipszkartonozás, tapétázás  megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Dávid.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Festés, gipszkartonozás, tapétázás  terén. Dávid egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Dávid ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Festés, gipszkartonozás, tapétázás  szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu