Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Márk vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Márk vagyok, 24 éves, ambíciózus fiatalember. Keresem az új lehetőségeket és igyekszem folyamatosan fejleszteni magam valamilyen területen, legtöbb esetben autodidakta módon. Szeretem a kihívásokat és szeretek új megoldásokat találni, ezzel is leegyszerűsítve a folyamatokat. Magammal szemben magasak az elvárásaim, épp ezért precízen és gyorsan dolgozom. Nyitott személyiség vagyok, könnyen teremtek kapcsolatokat és szeretek új emberekkel megismerkedni.

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Márk.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. Márk egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Márk ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Értékelés átlaga: 5
Udvariasság: 5
Pontosság: 5
Hozzáállás: 5
Andrea
2020 április 1

Márk nagyon hatékony és kreatív segítség volt a számomra v Nemcsak a feladatot végezte el amit kértem, de azt a legjobb tudása szerint.Köszönöm szépen a munkáját! Csak ajánlani tudom 😊

Értékelés átlaga: 5
Udvariasság: 5
Pontosság: 5
Hozzáállás: 5
2020 április 1