Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Tamás vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
nem ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
Facebook
hozzárendelt
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

15 év szakmai tapasztalat, fejlődés, kimondhatatlan számú négyzetméter padló lerakása áll a hátam mögött.Garanciával, korrekt áron dolgozom.Pest megye területén, lépcső parkettázást, burkolat cserét vállalok. Lvt (vízálló) padló, laminált padló vagy szalag parketta felhasználásával. Garantált minőség, gyors kivitelezés..Aljzat egyenlítését, javítását Fal burkolást (laminált padló, szalagparketta)LVT - PVC- Padlószőnyeg lerakást- OSB lerakás Laminált padló javítását. Munkáim megtekinthetők. a https://www.facebook.com/KTpadlo.KovacsTamas/ oldalon.Fontos!!! Előre egyeztetett időpontban, helyszíni felmérés szükséges, a munka elvállalása előtt. Díja : ingyenes . Nem óradíjban, hanem négyzetméter árban dolgozom. A Munkadíj táblázat letölthető a KT padló Budapest Facebook oldalról, a gyakori kérdések alól, egy kattintással.Várom megkeresését. Üdvözlettel: Tamás

A következő kategóriákban vállal feladatot

Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (1)
Parkettázás, hidegburkolás, melegburkolás

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Tamás.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. Tamás egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Tamás ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot