Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Soma vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
nem ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Vállalkozásom elsősorban Budapest-Dunaharaszti és Kunszentmiklós környékén működik Autóelektronikai mobilszervízként és Vagyonvédelmi rendszer szerelőként.~ Autóelektronikai javítások, akár címre való kiszállással is!~ Hibakód olvasás / törlés~ Élő adatok elemzése~ Ózonos klímatisztítás, utastér szagtalanítás~ Központi zár / riasztók~ Autórádiók / multimédiák~ Utólagos extrák beépítése- Lakásriasztó- Kamerarendszerek- Kaputelefon- Gyengeáramú hálózatok kiépítése- Ingyenes felmérés és árajánlat!

A következő kategóriákban vállal feladatot

Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (3)
Ezermester, Biztonsági rendszerek, Egyéb
Műszaki cikkek üzembe helyezése és javítása
Műszaki cikkek üzembe helyezése és javítása (2)
Autóelektronika, Okos otthon és automatizálás
Autó- és motorszerviz
Autó- és motorszerviz (6)
Motor, sebességváltó diagnosztikája és javítása, Autóklíma szervizelése, Autóvillamosság, Autótuning, Motorok és robogók szervizelése, Egyéb

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Dunaharaszti városában? Itt van, mondjuk Soma.

Ő egy szakember, aki Dunaharaszti és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. Soma egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Soma ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek