Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Gábor vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
nem ellenőrzött
E-mail
nem ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Gábor vagyok, a szerelés és a barkácsolás a szenvedélyem. Magabiztos, gyakorlati tudással rendelkezem és a legkisebb ház körüli munkát is elvégzem, amire manapság szinte lehetetlen szakembert találni. Minden helyzetben igyekszem a legjobb tudásom szerint felmérni a problémát és a munkát az igényekhez igazodva szakszerűen, a megbeszélt határidőre elvégezni. Célom, hogy az elvégzett munka magáért beszéljen. Szakszerű, lendületes munkavégzésemet felsőkategóriás szerszámaim is biztosítják. Hívjon bizalommal!Csak egy polcot kell felszerelni? Mosógépet bekötni? Esetleg egy tisztasági festés szükséges?Segítek a ház körüli kisebb-nagyobb munkákban.Megcsinálom, megjavítom. Egyszerűen, szakszerűen!Bútor összeszerelésLapra szerelt bútorok, irodabútorok összeszerelése. (IKEA, KIKA, PRAKTIKER, stb.)VillanyszerelésKapcsolók, aljzatok, lámpák, izzók, csillárok szerelése, cseréje. Bútorvilágítás beszerelése.Falfúrás, csempefúrás, rögzítésekBeton, tégla, csempe, fa, gipszkarton falak fúrása. Polcok, képek, csillárok, lámpák rögzítése. Fürdőszobai, konyhai polcok, tartók felszerelése. Karnisok, TV konzol rögzítése, dekorációs táblák felszereléseSzaniter szerelésCsapok, mosogatótálcák, mosogató, mosdó, szifon, WC tartály cseréje. Konyhabútor ajtó, munkalap csere. Konyhai, fürdőszobai szaniter hézagok utólagos szilikonozása, fuga javítás.Nyílászárók cseréje, javításaBejárati ajtók , teraszajtók, zárak, kilincsek javítása, cseréje. Fogantyúk, polcok, fiókok, bútorlábak, görgők és egyéb kiegészítők javítása, cseréjeSzerelvényezés, gépek bekötéseMosó- és mosogatógép bekötése, tömítések cseréje.Festés, mázolásTisztasági festés, javítási munkák.Új lakásba költözik?A lakáscsere vagy új albérletbe költözés izgalmas dolog, de számos tennivalóval járhat. Az előző lakó után érdemes kifesteni, a képeknek, polcoknak ízlésünknek megfelelően új helyeket keresni, az új bútorokat összeszerelni. Adódhat úgy, hogy le kell cserélni a régi csaptelepeket vagy egy új mosogatógépet kell bekötni.Bizonyos munkák elvégzéséhez nincs meg a megfelelő szerszámunk vagy a szaktudásunk, ilyenkor érdemes szakember segítségét kérni. Forduljon hozzám

A következő kategóriákban vállal feladatot

Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (1)
Ezermester

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Gábor.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. Gábor egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Gábor ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek