Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Péter vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra
A Felhasználó törölte profiloldalát – július 26, 14:07.

Bemutatkozás

Tisztelt Olvasó! Kocsis Péter vagyok, végzős mezőgazdasági mérnök hallgató. Szabadidőmnek köszönhetően alkalmi munkákat szeretnék vállalni a nyár végéig. Az elmúlt évek alatt, tapasztalatot szereztem a mezőgazdaságban, építőiparban, vendéglátásban, költöztetésben, kertészkedésben és az erdészeti munkákban is egyaránt. B kategóriás jogosítvánnyal, középfokú angol nyelvvizsgával és ECDL vizsgával rendelkezem. Rugalmas és megbízható embernek tartom magam.

A következő kategóriákban vállal feladatot

Futárszolgálat
Futárszolgálat (1)
Vásárlás, szállítás
Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (1)
Egyéb
Takarítás, házi- és ház körüli munkák
Takarítás, házi- és ház körüli munkák (2)
Háziállat gondozása, állatorvos, Kertész
Szépség, egészség, sport
Szépség, egészség, sport (1)
Egyéb
Műszaki cikkek üzembe helyezése és javítása
Műszaki cikkek üzembe helyezése és javítása (1)
Egyéb

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Péter.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. Péter egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Péter ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek