Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Laszlo vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Vállalok lakás felújítást .Ablakok ajtók cseréje, burkolás, viz , csatorna javítás .jól felszerelt szerszám, és gép, készlettel rendelkezem.van egy zárt 1,5-t ás Renault trafic amivel szállítást is vállalok.Kérem nézze meg referencia képeimet, gyorsan dolgozom de precízen ezért is szoktam inkább egység árat adni az órabér helyett.Az elvégzett munkám tükrözi azt hogy mindenben törekszem a tökéletesre.Hívjon bizalommal ha nem tudom felvenni a telefont visszahívom.

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Festés, gipszkartonozás, tapétázás  megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Laszlo.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Festés, gipszkartonozás, tapétázás  terén. Laszlo egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Laszlo ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Festés, gipszkartonozás, tapétázás  szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu