Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Sebestyén Balázs vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Sebestyén vagyok biztonságtechnikai mérnök.Vagyonvédelemi rendszereket telepítek tervezek, Kamera, riasztó, tűzjelző rendszerek tervezése telepítése, karbantartása.Klímával is foglalkozom, mosás telepítés karbantartás.Klíma mosás az nálam nem egyenlő a fújkálással hanem szétszedem és átmosom.Csak oldalfali Split klímák tisztításával foglalkozunk! ára 19990Ft/db Az 5. kerület azon részén ahol a parkolás nehézkes, NEM vállalunk munkát!Amennyiben az átlagostól eltérő klímberendezése van, kérem jelezze a típust a foglalás elött emailben a típusszám elküldésével.Az átlagostól eltérően nyíló (össze vissza nyíló lapátok stb) beltéri egységű készülékek tisztítását nem minden esetben vállaljuk el!pl: Fujitsu Nocria, Fischer Art, stb…Amennyiben a készülék annyira elkoszolódott, hogy a készülék tisztítása csak a teljes szétszereléssel tisztítható, abban az esetben a foglalás leadása elött mindenképpen egyeztessen velem az árról. Az árak nem érvényesek a teljes szétszerelésre.

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Sebestyén Balázs.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. Sebestyén Balázs egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Sebestyén Balázs ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Értékelés átlaga: 5
Udvariasság: 5
Pontosság: 5
Hozzáállás: 5
Zoltán

Zoltán

Teljesítve
2021 február 4

Balázs pontos volt, kedves, és profi, gyors, tiszta munkát végzett! Merem ajánlani! :-)

Értékelés átlaga: 5
Udvariasság: 5
Pontosság: 5
Hozzáállás: 5
2021 február 4

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu