Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Novák vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
nem ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
Facebook
hozzárendelt
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Közeledik a költözés időpontja, vagy csak felújítaná otthonát? A karnisok, függönyök, sötétítők és egyéb lakástextilek beszerzésére gondolt már?Bízza magát az ONLINETEXTIL.hu szakértő csapatára, akik több éves textil importőri múlttal rendelkeznek, mintasál-kollekciójukban a legújabb trendeknek megfelelő, exkluzív textíliák és a közületek számára is elfogadható árú anyagok is megtalálhatóak és saját varrodájukban szakképzett munkaerő, egyedi méretekre szabva készíti el a termékeket HELYSZÍNI FELMÉRÉS ÉS MÉRETVÉTEL:A helyszíni felmérés során segítséget nyújtunk a megfelelő anyag és szabás kiválasztásában. Otthona falai között választhatja ki a függönyt, dekoranyagot egy előzetes egyeztetést követően.Nem biztos a megfelelő méretben? A találkozó alkalmával felmérjük otthonát, hogy a lakástextilek tökéletesen álljanak.RÉSZLETES ÁRAJÁNLAT:A felmérést követően minden részletre kiterjedő árajánlatot állítunk össze, nincsenek rejtett költségek, és minden folyó cm számít.KIVITELEZÉS, VARRÁS:Megvalósítjuk egyedi elképzeléseit: a varrodánkból kikerülő munkát magas fokú minőség és kidolgozás, a legapróbb részletekre történő odafigyelés jellemzi.HELYSZÍNI KIHELYEZÉS:Az elkészített, kivasalt függönyöket, ágytakarót stb., illetve karnist kihelyezzük otthonában. Diszkrét, tiszta munka és csodaszép végeredmény várja.TERMÉKCSOPORTOK, MELYEKBEN SZÁMÍTHAT RÁNK:• függöny, sötétítő, ágytakaró, díszpárna, falvédő, abrosz egyedi méretekben• karnis• bőr és textil falpanel• dekortapéta, szőnyeg• szalagfüggöny, roló, roletta • Billerbeck matrac• törölköző, paplan, párnaBudapest 20 km-es körzetében ingyenes első kiszállással.

A következő kategóriákban vállal feladatot

Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (1)
Egyéb
Takarítás, házi- és ház körüli munkák
Takarítás, házi- és ház körüli munkák (0)

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Novák.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. Novák egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Novák ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek