Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, P-Builders vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Üdvözlöm ! Péterfi Krisztián vagyok,vállalkozó.Generál kivitelezéssel(lakás felújítással)foglalkozunk,A-Z-ig.Egy megbizható elismert,szakemberekkel ellátott csapat vagyunk.A szakemberek több mint 20 éves munkatapasztalatokkal rendelkeznek.Hogy mi a fontos számunkra?▪️Számunkra fontos a megrendelőink igénye és elégedetsege.Ami azt jelenti hogy megrendelők igényei szerint végezzük el az adott munkálatokat,gyors és precíz átadással.Hogy miben tudunk a segítségére lenni?▪️Segítünk abban hogy a megálmodott lakás ne csak álom legyen.Segítünk elérni a céljait hogy közösen együtt dolgozva elérjük a kívánt eredményt.Megbízhatóság, Gyors precíz munka, Korrektség, Korrekt Árajánlat,Kész lakás / és minden ami a lakásfelújításhóz , Generálkivitelezéshet tartózó átadása, Együttműködés jellemez minket.A felkeltettem érdeklődését , kérem a 06209969401-es telefonszámon keressen Bizalommal ! Köszönettel: Péterfi Krisztián

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk P-Builders.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. P-Builders egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be P-Builders ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Értékelés átlaga: 1
Udvariasság: 1
Pontosság: 1
Hozzáállás: 1
Gyorgy

Gyorgy N.

Nincs teljesítve
2021 július 22

Krisztián a részletfizetés után sajnos eltűnt, nem lehet elérni már 6 napja.Egyáltalán nem ajánlom a kivitelezőt, mert nem korrekt, nem a megbeszéltek alapján jár el.A pénzt mindig előre kéri, annak ellenére, hogy a szerződésig hangoztatja, hogy csak a teljesités után kell fizetni, és azt is teljesitési igazolással (ilyet sem kaptam egy darabot sem)

Értékelés átlaga: 1
Udvariasság: 1
Pontosság: 1
Hozzáállás: 1
2021 július 22

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu