Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, jános vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

jó napot 52 éves 11-ker Budapesti szoba festő és mázoló tapétázó mester vagyok..több mint 20-év munkatapasztalattal .fő profilom a festés ,de évek alatt hozzá csatlakozó rokon szakmát is elsajátítottam ,így megy ,hőszigetelés komplett kivitelezése,vakolás,betonozás ,parkettázás,kicsi villany ,kicsi víz szereléstől sem ijedek meg,keressenek bizalommal,sok referenciám van. Budapest kerületeiben dolgozok,de nem ijedek meg a vidéki munkától sem .egy egyszerű tisztasági festés ,takarva ,javítva ,anyagosan,,,,1250 ft-tól m2 már megrendelhető, .felmérés ingyenes azonnal ,Budapest területén ,munkát maximálisan és lelkiismeretesen ,befejezem,nem vállalok magamra +munkákat.

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk jános.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. jános egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be jános ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu