Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Beáta Flóra vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

22 éves vagyok és idén fejezem be a színészképzést a Keleti István Művészeti Iskolában. Középiskolába a Kispesti Károlyi Mihály Magyar-Spanyol Tannyelvű Gimnáziumba jártam, ahol kitűnő érettségi eredménnyel és két nyelvvizsgával végeztem (spanyol- felsőfok, angol-középfok). A középiskolás éveim alatt tanítottam egy ötödikes lányt spanyol nyelvre, valamint egy hetedikes fiút korrepetáltam angolból és matematikából.Tagja vagyok a Kalandok és Álmok szakmai műhelynek, ahol megszereztem az animátori képesítésem, valamint élménypedagógiai alapkurzuson vettem részt. Az itt szerzett ismereteket immár három éve kamatoztatom a Bárka Táborban, ahol fejlesztő játékokkal és sok-sok programmal várjuk az ország minden régiójából érkező hátrányos helyzetű gyerekeket.

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Beáta Flóra.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. Beáta Flóra egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Beáta Flóra ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu