Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Pilka Gergő Richárd vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Számlaképes villanyszerelés az ön lakásában is.Győr és 40 km es körzetébenRejtett költségek nélkül.Ingyenes helyszíni felméréssel.Pontos precíz munkavégzés, korrekt árak.Régi és új lakások, házak elektromos hálózatának ellenőrzése, felújítása, kiépítéseKapcsolók, dugaljak, lámpák javítása és cseréje.Tv, internet, telefonhálózat kiépítése.Sütő, indukciós főzőlap, bojler bekötése, cseréje, karbantartása.Elektromos, és gázkazán, beüzemelés, karbantartás, javításKlíma tisztítás, karbantartásRégi biztosítéktáblák javítása, cseréje.Eph hálózat kiépítése.

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Győr városában? Itt van, mondjuk Pilka Gergő Richárd.

Ő egy szakember, aki Győr és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. Pilka Gergő Richárd egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Pilka Gergő Richárd ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu