Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Csaba vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra
A Felhasználó törölte profiloldalát – augusztus 18, 13:08.

Bemutatkozás

Helló, mi vagyunk a k Movingo :)Gyors, pontos szállítás és beszerzés Budapesten, Pest megyében és Magyarországon referenciákkal, számlaképesen. Albérlet költöztetés, háztartási gép, IKEA bútor, papírhulladék elszállítása.Hello, we are Movingo :)Fast, accurate delivery and procurement in Budapest, Pest county and Hungary with references, accountable. Sublet relocation, household appliances, IKEA furniture, waste paper removal, post-renovation waste removal.Hallo, wir sind Movingo :)Schnelle, genaue Lieferung und Beschaffung in Budapest, Pest County und Ungarn mit Referenzen, verantwortlich. Untervermietung, Haushaltsgeräte, IKEA-Möbel, Altpapierentfernung, Abfallbeseitigung nach der Renovierung.您好,我们是 Movingo :)在布达佩斯,佩斯县和匈牙利快速,准确地交付和采购,并提供参考资料。 分租搬迁,家用电器,宜家家具,废纸清除,装修后废物清除。

A következő kategóriákban vállal feladatot

Futárszolgálat
Futárszolgálat (5)
Autós futár, Vásárlás, szállítás, Expressz futár, Éjjel-nappali futárszolgálat, Csomagküldés (egyéb csomagkézbesítés)
Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (1)
Egyéb
Teherszállítás
Teherszállítás (5)
Költöztetés, bútorszállítás, tehertaxi, Építőanyagok, építési termékek, Lomtalanítás, Építési törmelék, sitt, zöldhulladék, Egyéb rakomány
Takarítás, házi- és ház körüli munkák
Takarítás, házi- és ház körüli munkák (2)
Takarítás, Üzletihelyiségek takarítása
Háztartási gépek üzembe helyezése és javítása
Háztartási gépek üzembe helyezése és javítása (1)
Egyéb

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Csaba.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. Csaba egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Csaba ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Értékelés átlaga: 5
Udvariasság: 5
Pontosság: 5
Hozzáállás: 5
Shutao

Shutao L.

Teljesítve
2020 május 5

Csaba is very polite and come in time manner

Értékelés átlaga: 5
Udvariasság: 5
Pontosság: 5
Hozzáállás: 5
2020 május 5