Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Zoltán vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
nem ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
Facebook
hozzárendelt
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Kazinczki Zoltán E.V vagyok Kecskeméti székhelyel.Több mint 20 éves építőipari tapasztalattal.Szinte az alptól a tetőig, rendelkezem tapasztalattal.Regisztrált ! Egyéni vállalkozásom, tevékenységi köre sajnos azért nem ilyen színes !De TEÁOR számmal a következő tevékenységi körökben tudok a szolgálatára állni : Hang és Hőszigetelés. (tevékenységben 2001-óta) veszem ki a szerepem. Festés-mázolás illetve Szoba festő-Mázoló és tapétázó (tevékenységi körben 1999-óta) dolgozóm. Természetesen Én is mint mindenki más alkalmazotként kezdtem pálya futásom. (nem nagy vállkozóként :) ) Én azt vallóm,hogy ne a gyorsasággal legyünk versenyképesek ! Végezzük el,olyan mínőségben a ránk bízott feladatott,hogy ne kelljen versenyeznünk senkivel ! Itt legyen szó. a munka mínőségéről vagy akár az árakról ! Ezért olyan munkát végzünk és olyan árakon,hogy nekünk ne keljen versenyezni,senkivel ! Természetesen minden engedélyel és szakmai háttérel rendelkezem és számlaképes vagyok ! Keressen, bízalómmal .

A következő kategóriákban vállal feladatot

Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (7)
Festés, gipszkartonozás, tapétázás , Parkettázás, hidegburkolás, melegburkolás, Bútorszerelés, bútorfelújítás, Ablakcsere, üvegezés, erkély, Tetőfedés, homlokzati munkák, Homlokzati- és belső hőszigetelés, Hegesztő munkák

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Kecskemét városában? Itt van, mondjuk Zoltán.

Ő egy szakember, aki Kecskemét és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. Zoltán egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Zoltán ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot