Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Fidó vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
nem ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
Facebook
hozzárendelt
Google
hozzárendelt
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Több évtizedes szakmai tapasztalattal vállalunk szobafestés-mázolást, tapétázást, dekorációs festést,folyékony tapétázást,márványozást.Az egyszerű tisztasági festéstől a különleges kivitelezést igénylő festésig gyorsan és rövid határidővel dolgozunk.Vállalunk homlokzat burkolást.Az elvégzett munkára garanciát vállalunk.Referenciáink: kisméretű lakások teljeskörű festése, burkolásaexkluzív lakások, házak festése, burkolásaszállodák teljeskörű festése, burkolásaközintézmények festése, burkolásaÁrajánlatért kérjük hívja a +36 204401055 telefonszámot vagy írjon üzenetet a fidopiktor@gmail.com e-mail címre.

A következő kategóriákban vállal feladatot

Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (7)
Villanyszerelő, Festés, gipszkartonozás, tapétázás , Parkettázás, hidegburkolás, melegburkolás, Kőműves, Homlokzati- és belső hőszigetelés, Építkezés, Egyéb

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Székesfehérvár városában? Itt van, mondjuk Fidó.

Ő egy szakember, aki Székesfehérvár és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. Fidó egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Fidó ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu