Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Sándor vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

FordTransit ezüst 2018 évjáratú Mikrobusz bérlés sofőrrel, személyszállítás; AMIT KÍNÁLUNK:TRANSZFER, SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS, MIKROBUSZ BÉRLÉS, ESKÜVŐI AUTÓ BÉRLÉS, KONFERENCIA, RENDEZVÉNY SZÁLLÍTÁS Ford Transit típusú Kisbusszal BEL-ÉS KÜLFÖLDÖN AZ ÖN IGÉNYE SZERINT. Választható Árak; Ford Transit 8 fős Km-díj (Ft/km) 120.- tól | Óradíj (Ft/óra) 3000.- tól Minimális igénybevétel óradíj esetén: 5 óra.Minimális igénybevétel vidéki vagy külföldi utaknál napi minimum 250 km, ha az autóbusz nem tér vissza este a telephelyére.Az árak nem tartalmazzák a mindenkor hatályos ÁFÁ-t. A külföldi út mentes az adó alól (0%) Köszönöm a figyelmet hívjon bizalommal 06705081205

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Nagykovácsi városában? Itt van, mondjuk Sándor.

Ő egy szakember, aki Nagykovácsi és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. Sándor egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Sándor ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu